Şi partenerii lor au probleme cu legea

Ultima actualizare:
Maria
Maria

Neliniştite şi cu imaginea pătată! Aşa sunt câteva dinte vedetele noastre după ce partenerii lor de viaţă au avut sau, unii dintre ei, încă mai au probleme cu legea. Maria Marinescu, Andreea Spătaru sau Bianca Brad sunt doar câteva dintre femeile "puse la zid" din cauza faptelor partenerilor.

Soţul Mariei Marinescu, arestat pentru trafic de cocaină

Bianca
Bianca

 Frank Colin, soţul Mariei Marinesu a fost arestat pe 28 martie, la Paris, sub acuzaţia că ar fi capul unei reţele de trafic de droguri, după ce un avion Falcon a fost oprit pe aeroportul din Punta Cana (Republica Dominicană). În avion s-au descoperit 700 kg cocaină ascunsă bine în valize voluminoase. Pentru dominicani, acesta a fost finalul unei operaţiuni secrete de mare amploare: 20 de vameşi şi poliţişti corupţi sunt implicaţi. În Franţa, justiţia s-a interesat în detaliu de această poveste. Avocata lui Colin a susţinut că Frank este doar un ţap ispăşitor şi nicidecum "creierul".

Logodnicul Biancăi Brad, arestat pentru trafic de arme

Andreea
Andreea

La începutul acestui an, viaţa Biancăi Brad a fost dată peste cap din cazua logodnicului ei. Aurel Frăţilă a fost acuzat că ar fi vândut ilegal către Iran echipamente pentru avioane, care pot fi montate pe aparate civile şi militare, încălcând embargoul impus de Statele Unite. Pe 21 ianuarie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis cererea SUA de extrădare a omului de afaceri, el fiind acum într-o închisoare din San Diego. „L-au arestat pe 11 ianuarie, era o zi de vineri, din acea dimineaţă nu l-am mai văzut. Au fost mulţi oameni din anturajul nostru care au fugit, cărora le-a fost frică "să ne mai cunoască" după ce el a fost arestat", spunea Bianca Brad în urmă cu câteva luni.

Iubitul Andreei Spătaru a împuşcat un interlop la Gara de Nord


    Andreea
Andreea

În urmă cu doi ani, mai precis în august 2012, Sorin Marica, zis Capone, a blocat în trafic un interlop zis "Papaie", cu care avea un conflict mai vechi. Iubitul Andreei Spătaru a coborât din maşină şi l-a provocat pe acesta la bătaie. Extrem de nervos, Capone a scos un pistol cu bile şi şi-a împuşcat adversarul  în picior. La scurt timp, Poliţia l-a reţinut pe Sorin Marica pentru 24 de ore. Acesta a mai fost implicat într-un scandal în decembrie 2010, când  a depus plângere la Poliţie şi la Parchet după ce doi poliţişti de la secţia 3 l-ar fi bătut în dubă şi la secţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net