Sichitiu, manager general la Poli Iaşi?


    Grigore Sichitiu
Grigore Sichitiu

Preşedintele de onoare al clubului Poli Iaşi, Gheorghe Nichita, a declarat, luni seară, la un post local de televiziune, că fostul jucător ieşean Daniel Pancu a refuzat postul de manager al grupării din dealul Copoului, dar că speră ca această funcţie să fie acceptată de Grigore Sichitiu.

"Pancu nu a vrut postul de manager la Poli Iaşi, sper să accepte Sichitiu. Am discutat cu Pancu să vină manager la Poli Iaşi, dar mi-a spus că vrea să mai joace măcar doi ani la nivel înalt. În aceste condiţii, am purtat o serie de discuţii cu domnul Grigore Sichitiu, pentru că avem nevoie de un manager adevărat, aşa cum este dumnealui. Domnul Sichitiu urmează să ajungă mâine (n.r. - marţi) la Iaşi şi sper ca el să fie de acord să preia frâiele acestei echipe. Vreau un manager adevărat, aşa cum a fost în urmă cu câţiva ani Marius Stan, care a luat echipa din Divizia C şi a dus-o în prima ligă", a spus Nichita la o emisiune sportivă de la TVR Iaşi.

El a precizat că noul preşedinte al clubului va stabili antrenorul şi strategia pentru ca echipa să revină în Liga I. "Noul preşedinte va stabili cine va fi noul antrenor şi care este strategia care trebuie urmată pentru a reveni imediat în prima ligă. Din câte am înţeles de la domnul Sichitiu, se doreşte crearea unui lot de 26-28 de jucători, cu care să se promoveze în acest sezon, iar dintre aceştia măcar 16 să formeze nucleul echipei cu care se va juca în Liga I", a mai spus Gheorghe Nichita.

Edilul Iaşiului a mai adăugat că principala vină pentru retrogradarea echipei o are antrenorul Petre Grigoraş. "Rămân la părerea că principalul vinovat pentru retrogradarea echipei este antrenorul Petre Grigoraş. Acesta a îndepărtat în iarnă tot axul echipei: Onuţ, Bersnjak, Viveiros, Bâlbă. Grigoraş i-a câştigat încrederea finanţatorului echipei şi a spus că îşi asumă toate decizile luate. Nu am vrut să intervin în relaţia antrenor-finanţator, dar în momentul în care mai mulţi jucători mi-au spus că lucrurile nu merg aşa cum ar trebui, am intervenit, dar s-a dovedit a fi prea târziu. O vină pentru retrogradarea noastră o are şi Federaţia, care nu ne-a permis să-l aducem pe Viorel Hizo, deoarece el mai antrenase în prima ligă. Mi se pare o mare prostie să interzici dreptul unui om de a munci! A venit domnul Dumitriu, care însă nu a reuşit să scape echipa de la retrogradare", a explicat el.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oana Roman si Isa jpg
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
Bryan Johnson jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg