Silicoanele Loredanei Chivu, anchetate de Poliţie

Ultima actualizare:

    Loredana Chivu
Loredana Chivu

Vedetele care şi-au pus silicoane la Spitalul de Arşi din Capitală dau cu subsemnatul la Poliţie, în dosarul operaţiilor estetice. Leo de la Strehaia a fost audiat ieri, după ce i-ar fi aranjat iubitei Loredana Chivu să se opereze la stat.

Ancheta în cazul operaţiilor estetice efectuate de medicii de la Spitalul de Arşi pe banii asiguraţilor ia amploare de la o zi la alta. După cele nouă arestări ale medicilor şpăgari, 50 de persoane au fost citate ieri şi alte 50, azi (în total, o sută) pentru a fi audiate, în calitate de martori sau de învinuiţi, la sediul Poliţiei Capitalei, potrivit Mediafax.

leo
leo

Se pare că jumătate dintre acestea au dat şpagă pentru a fi operate la Spitalul de Arşi. Printre ei, se află şi Loredana Chivu. De altfel, ea a fost surprinsă, în anul 2010, de fotoreporterii Click! în timp ce intra în spitalul cu pricina.

Se pare că intermediarul între ea şi medicul estetician a fost, însă, iubitul ei, Leo de la Strehaia. Tocmai de aceea, el a fost audiat ieri de poliţişti timp de o oră şi jumătate. La ieşirea din sediul Poliţiei, interlopul a declarat că a fost audiat în calitate de martor.

În 2010, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Loredana Chivu la Spitalul de Arşi

chivu
chivu

Potrivit acestuia, el l-ar fi contactat pe medicul Victor Schwartz pentru a se interesa despre o intervenţie pentru Loredana Chivu. Medicul i-ar fi spus că preţul operaţiei depăşeşte 2.000 de euro, însă aceasta nu s-a mai realizat, relatează Mediafax. Interlopul a adăugat că în nici un moment nu s-ar fi pus problema ca operaţia să fie făcută la Spitalul de Arşi.

În dosarul operaţiilor estetice se află în arest preventiv nouă medici şi asistente, inclusiv directorul spitalului. Potrivit anchetatorilor, medicii pretindeau mită sume cuprinse între 450 şi 3.400 de euro, în funcţie de tipul intervenţiei, banii fiind împărţiţi între membrii echipei operatorii, iar în cazul în care raportările acestora erau validate, Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti deconta aproape 5.000 de lei pe operaţie.

Procurorii susţin că pacienţii care doreau efectuarea unor operaţii estetice îi contactau pe medici, în baza unor anunţuri postate pe internet sau la recomandarea altor pacienţi. Suspecţii, medici în specialitatea chirurgie plastică, reconstructivă şi estetică, ofereau consultaţii pacienţilor care doreau efectuarea unor operaţii estetice, atât în cadrul spitalului de stat, cât şi în cadrul unor clinici private, au mai spus anchetatorii.

Click! a prezentat pe larg cazul medicilor şpăgari de la Spitalul de Arşi


    chivu
chivu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net