Silvia Lăuneanu: «Trebuie să mă grăbesc să rămân însărcinată»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A avut o viaţă atât de plină până acum, încât nu a simţit nevoia să aibă un copil. Dar ceasul biologic a început să sune ameninţător pentru Silvia Lăuneanu. La aproape 38 de ani, şi-a dat seama că trebuie să rămână rapid însărcinată.

„Nu vreau să mai aştept, ar fi un risc mult prea mare pentru mine. Mi-e frică să nu regret când o să am peste 40 de ani şi n-o să mai pot rămâne aşa uşor însărcinată", spune solista De La Vegas. Iubitul ei, Mihai, mai tânăr cu 6 ani, e chiar mai deschis spre întemeierea unei familii. Ba chiar cei doi şi-au propus să se căsătorească.

Firi deschise şi nonconformiste, cererea în căsătorie a decurs firesc, fără inimioare şi dulcegării. „Discutam despre destinaţii de vacanţă şi ne gândeam că trebuie să ajungem anul viitor în Machu Picchu (Peru). Mihai a zis că aceea e destinaţie pentru luna de miere. Atunci, am stabilit să ne căsătorim. Suntem de aproape 6 ani împreună şi relaţia noastră a curs natural, fără niciun hop, era normal să ne îndreptăm spre direcţia aceea, a căsătoriei. Eu oricum nu sunt adepta relaţiilor cu năbădăi, nu aş putea supravieţui într-o astfel de relaţie", mărturiseşte Silvia care, de câteva zile e instructor de combat fit la o sală din Bucureşti şi se pregăteşte de lansarea unui nou single. Viaţă agitată, ca şi până acum. Oare se va putea ţine de cuvânt cu nunta şi copilul?!

simeon stalpnicul png

Silvia Lăuneanu: «Nu sunt bogată, dar îmi place viaţa mea»

Silvia Lăuneanu: «Sunt o gurmandă, nu mă pot abţine de la dulciuri»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net