Silviu Prigoană i-a interzis Simonei Gherghe să-i mai pronunţe numele: «O să-i spunem "dânsul" sau "domnul"»


    Simona
Simona

Silviu Prigoană i-a interzis Simonei Gherghe, prezentatoarea emisiunii "Acces Direct" de la Antena 1, să-i mai pronunţe numele pe post.

Politicianul a vorbit astăzi cu Gherghe şi şi-a manifestat dorinţa de a nu-i mai fi pomenit numele în emisiunile ei. Prezentatoarea s-a conformat, dar a mărturisit că va discuta în continuare despre divorţul lui de Adriana Bahmuţeanu, întrucât Prigoană deţine o funcţie publică.

Pe toată durata emisiunii de astăzi, Simona l-a numit pe Prigoană "domnul politician", "dânsul" sau, simplu, "domnul".

"Ne-a interzis să facem acest lucru. NU vrea să-i mai fie pomenit numele, aşa că o să-i spunem dânsul sau domnul. Spune că nu doreşte să se discute aspecte din viaţa lui privată. Îi amintesc că este deputat şi asta e. Peste tot în lume dacă un parlamentar divorţează, presa scrie astfel de lucruri. Invitaţii mei pot să-i pronunţe numele, eu nu le pot interzice acest lucru, dar eu nu o voi mai face", a spus Simona Gherghe.

Invitată la Acces Direct, Adriana Bahmuţeanu a declarat că soţul ei are în ultima vreme o atitudine foarte urâtă faţă de jurnalişti.

"Am înţeles că a sunat foarte mulţi jurnalisti şi i-a amenintat sau a avut un limbaj mai dur. Asta în ultima lună jumătate. Mie nu mi-e frică de el. Ce poate să-mi facă? în continuare nu a dat niciun semn. Copiii nu plâng după el, e dureros. Mi-aş dori ca băieţii să dorească să vorbească cu el. Eu niciodată nu am vorbit urât despre el în faţa lor. În momentul ăsta Maximus e la consiliere psihologică. Nu ştiu cum va reacţiona când o să-l vadă. Azi a trimis 4.500 de lei prin mandat poştal. A scris că banii sunt pentru copii", a spus ea.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg