Simona Florescu: «M-am gândit să mă duc la azil»

Simona Florescu
Simona Florescu

E frumoasă, curtată de o mulţime de bărbaţi şi are doar 45 de ani. Cu toate acestea, fosta nevastă a actorului Ion Dichiseanu se gândeşte deja la bătrâneţe. Simona Florescu vrea să-şi petreacă ultimele zile din viaţă la un azil, ca să nu fie o povară pentru fiica sa, Ioana.

La cei 45 de ani ai săi, Simona Florescu este conştientă de faptul că, odată cu trecerea timpului, va avea nevoie de un ajutor, însă nu vrea să apeleze la fiica ei, Ioana. Mai mult, frumoasa blondă nu ia în considerare nici sprijinul vreunui bărbat, atunci când nu va mai fi în stare să-şi poarte singură de grijă.

Fosta doamnnă Dichiseanu este foarte ataşată de proprietara azilului, Simona Muscă, pe care o consideră a doua ei fiică (foto: David Munteanu)

Simona Florescu
Simona Florescu

Astfel, unica soluţie pe care fosta nevastă a actorului Ion Dichiseanu a găsit-o pentru bătrâneţe este azilul. „N-am făcut un copil ca să-l am sprijin la bătrâneţe, ci l-am făcut pentru că mi l-am dorit. Nu sunt atât de egoistă. M-am gândit la varianta aceasta unde să-mi petrec bătrâneţea pentru că nu vreau să fiu o povară pentru nimeni.La căsătorie nu mă mai gândesc, încerc să mă obişnuiesc cu singurătatea. La azil ai supraveghere, mâncare caldă, asistenţă, tot ce are nevoie un bătrân", a declarat Simona ex-Dichiseanu, pentru Click! Nu a lăsat această grijă pentru mai târziu, aşa că blonda deja şi-a găsit locul unde va avea bătrâneţi liniştite.

Simona s-a întreţinut cu bătrânele de la azil şi s-a simţit foarte bine în compania lor (foto: David Munteanu)

Simona Florescu
Simona Florescu

Este vorba despre căminul unei prietene foarte bune de-ale ei, din apropierea Spitalului Colentina. „Simona Muscă este a doua mea fiica. O îndrăgesc foarte mult, a cunoscut-o şi Ioana. Ne-am împrietenit la nişte filmări. Este proprietara unui azil dotat cu toate cele necesare şi deja m-am pus pe listă. Sunt uimită de felul în care se dedică acestor oameni pentru că nu este uşor să-şi pună la dispoziţie tinereţea pentru nişte oameni suferinzi", e de părere Simona.

Vedeta le-a promis bătrânelor că va reveni printre ele, să le cânte (foto: David Munteanu)


    Simona Florescu
Simona Florescu

Azilul în care fosta doamnă Dichiseanu a ales să îşi petreacă bătrâneţea seamănă mai degrabă cu o bază de tratament de lux. Este dotat cu toate facilităţile pe care cineva şi le poate dori, iar pensionarii de aici beneficiază de asistenţă medicală în permanenţă, de kinetoterapeut, de un medic geriatru, dar şi de psiholog, în cazul în care simt nevoia să-şi împărtăşească gândurile cu cineva.

La acest moment, din cele 60 de locuri disponibile ale "Azilului Privat" sunt libere doar 10, dar Simona nu are această grijă pentru că deja s-a trecut pe listă, pentru când va fi cazul.

A divorţat de Dichiseanu după 23 de ani

Cântăreaţa Simona Florescu a fost căsătorită cu Ion Dichiseanu timp de 23 de ani. Cei doi au divorţat în toamna anului 2008, la numai o zi după ce îndrăgitul actor a împlinit vârsta de 75 de ani. În 2011, blonda s-a logodit cu grecul Dimitris Trombos, însă relaţia cu acesta nu a durat foarte mult timp. Cea mai recentă relaţie a Simonei a fost cea cu afaceristul Alex Erbaşu. Cei doi au fost surprinşi la sfârşitul lui 2012 luând cina împreună, într-un cadru romantic.

simeon stalpnicul png
FotoJet (4) jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
foto1 bugetarib jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
danut panait factura (1) png
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
image
image
image
image
Cătină cu miere - beneficii pentru sănătate
raed arafat si klaus iohannis jpg
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară
foto 8 meda contras  Anglia jpg