Simona Sensual, condamnată la un an de închisoare

Decizia Magistraţilor Judecătoriei  din Sectorul 5 nu au intimidat-o pe blondă.

"O să fac recurs, decizia nu e definitivă. Lucrurile nu rămân aşa. Dar asta nu mă panichează", ne-a declarat blonda.

În 2011, Simona a fost surprinsă la volan pe Calea Rahovei, când le-a spus poliţiştilor de la Rutieră că nu ştia că nu are voie să urce la volan, deşi are permisul suspendat de mai bine de un an.

Vedetei i s-a întocmit dosar penal, mai ales că ea nu era la prima abatere. A fost prinsă de trei ori în postură de şoferiţă, deşi avea permisul suspendat.

Anul trecut, la proces, Simona a dat vina pe silicoane.Blonda era convinsă că expirase perioada în care nu mai avea voie să conducă. A invocat durerile provocate de o intervenţie chirurgicală recentă, dar, din pudoare, a evitat să spună că era vorba despre o operaţie de mărire a sânilor. Gesturile schiţate în faţa judecătoarei n-au lăsat însă loc de îndoieli.

„Eram la City Mall, în Berceni, şi mă simţeam foarte rău. Aveam nişte probleme de sănătate. Mă operasem de curând şi aveam dureri mari. Poliţia m-a oprit pentru că nu purtam centura. Le-am explicat că nu pot să o port pentru că am probeleme şi trebuie să ajung la spital urgent, că doar atunci mă poate primi doctorul. Nu ştiam că nu mai am permis, ştiam că nu am fost să îl iau de la Poliţie", le-a declarat Simona judecătoreilor în 2011.

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg