Simona Sensual şi-a luat scuter electric de la chinezi

Ultima actualizare:

Blonda e mândră nevoie mare de achiziţie, pentru că poate circula fără permis. Nu o deranjează nici că scuterul are doar 60 de cai putere, cu mult mai puţin decât BMW-ul pe care-l conducea blonda înainte. Totuşi, o deranjează marca vehiculului.

Fosta iubită a lui Maharu se laudă prin târg că scuterul e marca BMW, că valorează 15.000 de euro şi că ea l-a cumpărat la jumătate de preţ, la ofertă. „Mi-am luat un scuter electric de la BMW, nu ştiu să-ţi spun ce model e, dar am dat pe el 7.500 de euro", ne-a declarat Simona. Reporterii Click! au aflat, însă, că „jucăria chinezească" pe care şi-a cumpărat-o în urmă cu două zile nu valorează mai mult de 2.000 de euro.

În iunie, magistraţii Judecătoriei  din Sectorul 5 i-au dat Simonei Sensual un an de închisoare cu suspendare, pentru că a condus neregulamentar de mai multe ori. Blonda a făcut recurs, iar în octombrie urmează să se prezinte iarăşi la Curtea de Apel Bucureşti, unde se va judeca cazul ei, fără recurs.

Până atunci nu va mai fi un pericol public pe şosele, căci mica achiziţie pe două roţi are doar 60 de cai putere. Scuterul electric pe care-l deţine se alimentează cu energie electrică şi trebuie băgat în priză o dată la 6-8 ore, în funcţie de cât este de solicitat.

image
image
image
image
image
image
The Holme Wikipedia jpg
simona plange jpg
pexels photo 4178738 jpg
ninsoare bucuresti jpeg
pahar cu apa jpg
Rowan O Malley ridică 100 kg  Foto Youtube jpg