Simona Sensual, terorizată de un puşcăriaş

Ultima actualizare:

"M-am speriat, dacă te atenţionează cineva, se poate întâmpla ceva", recunoaşte Simona. "Eram cu iubitul meu, iar el intrase la bănuieli. Am zis că e un nebun, mai ales că a devenit insistent. Îmi venea să sparg telefonul!", a povestit Sensuala pentru emisiunea "Drept la ţintă" de la Kanal D.

"Întâi mi-a spus că cineva vrea să-mi facă rău, cineva vrea să-mi facă nu-ştiu-ce. Apoi s-a răzgândit, a zis că nu vrea să îmi facă rău. Eu cred că i-a dat cineva numărul meu pentru a scăpa şi i-a spus: «Mai sun-o şi pe asta, terorizeaz-o pe ea»". Chiar şi aşa, pe Simona a afectat-o: "Sunt o fată singură, mă sună în fiecare zi, la ora trei dimineaţa".

Deşi bărbatul pretinde că are numerele de telefon de la Leo de la Strehaia, controversatul personaj neagă că ar avea vreo legătură: "Îl cunosc, dar nu e nimic adevărat. Acest Mexicanu' l-a ameninţat pe Cristi, fostul iubit al Marianei Moculescu. Eu i-am spus că sunt Leo de la Strehaia, am făcut greşeala să-i dau numărul, şi m-a ameninţat şi pe mine. Cu Simona sunt amic, nu vreau să-i fac rău", a spus el, încercând să iasă din noul scandal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net