Sindicalistul Petcu dormea cu pistolul sub cap

simeon stalpnicul png

Mai ceva ca mafioţii! Sindicalistul Marius Petcu, prins când lua mită 40.000 de euro, se temea pentru viaţa sa şi a familiei.

Citeşte şi:

Petcu mai aranja o şpagă de 200.000 €

Sindicalistul şpăgar vrea să facă Sărbătorile acasă

Marius Petcu nu poate fi eliberat pentru că faptele lui sunt grave

Când au descins în vila familiei Petcu de aproape 200 de metri pătraţi din Bucureşti, anchetatorii au găsit lângă pat un pistol Browning model G.P. DA9, cu gaze.

De altfel, anchetatorii au mai găsit acasă la sindicalist, în pivniţă, un adevărat arsenal: trei puşti cu lunetă - mărcile Cugir, Rizzini şi Browning, dar şi un pistol Tanfoglio.

De asemenea, au fost găsite cutii de cartuşe MB Long Range B&P, Sanvestre Gros Gibier şi Lellier & Bellot. Pentru toate armele Petcu avea permis de port-armă şi de vânător.

Anchetatorii au găsit în dormitorul lui Petcu un pistol Browning model G.P. DA9, cu gaze. O astfel de armă costăîn jur de 500 de lei

În demisolul vilei, procurorii au descoperit un seif în care erau 17.500 de lei şi aproximativ 12.000 de euro. Banii, armele şi mai multe documente au fost sigilate şi depuse în camera de probe.

Alte amănunte picante mai ies la iveala în dosarul sindicalistului-şpăgar. La 25 martie 2011, judecătoarea Anca Alexandrescu a respins iniţial propunerea de arestare preventivă în cazul lui Marius Petcu.

La subsol, sindicalistul mai avea trei puşti cu lunetă şi încă un pistol

simeon stalpnicul png

În momentul în care judecătorea decidea dacă sindicalistul reprezintă sau nu un pericol social, soţia, Claudia Petcu trimitea mai multe mesaje disperate către preoţi şi către prieteni.

„Bună seara, Părinte! Acum îl judecă, vă rog să vă rugaţi pentru el şi pentru judecătoare - o cheamă Anca! Sărut Mâna!", scria într-un SMS transmis de Claudia Petcu către un preot. Rugile n-au mai funcţionat însă la 31 martie, când Curtea Supremă a decis că sidicalistul repezintă pericol social şi a emis mandat de arestare preventivă!

Click!spune

Marius Petcu a fost trimis în judecată pentru luare de mită şi este arestat preventiv de la 31 martie 2010. El a fost acuzat că a primit de la Petre Scrieciu o şpagă de 1,4 milioane de lei şi o vilă în Predeal.

În schimb, Electronics SRL, firma lui Scrieciu, a primit de la Federaţia Sanitas un contract de 9,2 milioane de lei, privind construirea „Centrului de educaţie, perfecţionare şi recreere - Snagov".

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
meghan markle jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
ferentz iohannis  jpg
rafila jpg
sistem rachete nasams Foto EPA EFE
Odesa este din nou atacată cu drone kamikaze FOTO Facebook jpg
image
image
image
image
meghan markle jpg
Regele Charles FOTO Getty Images jpg
rafila jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg