Sinucidere la München

Ultima actualizare:

Pe un stadion „Allianz-Arena" arhiplin, respectiv „Fussball-Arena", aşa cum se numeşte la meciurile organizate sub egida UEFA, oamenii lui „Sorinaccio" au început meciul convinşi că pot da lovitura în faţa finalistei Ligii din sezonul trecut.

Îmbrăcaţi într-un echipament ce aducea mai degrabă aminte de Napoli ori de răposata FC Naţional, clujenii au pus în scenă acelaşi scenariu care i-a adus lui Cîrţu victoria cu Basel şi cu care erau să dea lovitura la Roma: posesia a fost cedată deliberat şi s-a încercat să se dea lovitura pe contraatac.

Prima ocazie adevărată i-a aparţinut lui Piccolo, dar italianul a trimis peste poartă, din numai doi metri, o centrare excelentă venită din piciorul conaţionalului De Zerbi.

Apoi, acelaşi De Zerbi a executat magistral o lovitură liberă, iar Cadu a reluat în plasă de lângă Timoşciuk. Dar visul frumos s-a spulberat în doar câteva minute. Tot Cadu a fost cel care şi-a readus echipa cu picioarele pe pământ, după ce a deviat în propria poartă şutul lui Kroos.

Autogolul le-a turnat plumb în ghete celor din apărarea campioanei României, pentru că în numai câteva momente Panin l-a învins şi el pe Stăncioiu, permiţându-le nemţilor să celebreze golul cu numărul 700 în cupele europene.

Clujenii puteau intra la cabine cu un 2-2 care îi putea face să spere că pot scrie din nou istorie, numai că Traore a continuat festivalul ratărilor început la meciul cu AS Roma şi a trimis din nou în bară, deşi ivorianul scăpase singur cu Butt.

Alert s-a început şi la reluare, cu formaţia clujeană în atac, dar şutul slab al lui Culio nu i-a pus nicio problemă veteranului de 36 de ani din poarta lui Bayern. Ocaziile s-au mutat apoi la poarta lui Stăncoiu, care a scos de lângă bară lovitura liberă bătută bine de către Badstuber.

Mario Gomez a marcat pentru 3-1, un gol reuşit cu largul concurs al lui Stăncioiu şi Cadu, iar Culio n-a reuşit decât să reducă din handicap.

Noul echipament, cu ghinion

Au jucat în turcoaz. Fotbalişti clujeni au evoluat aseară pentru prima dată în echipamentul de rezervă. Decizia au luat-o jucătorii în vestiar, deşi, iniţial, era planificat ca ardelenii să evolueze în tradiţionalul echipament de culoare albă. Campionii au jucat cu şorturi albe şi cu tricouri inedite, turcoaz.

Gabi Mureşan, cu calmantele în buzunar. Absent la meciul de aseară, Gabi Mureşan a luat loc în tribunele stadionului Allianz Arena. Fotbalistul a stat pe marginea terenului cât timp jucătorii lui Cîrţu au făcut mişcările de încălzire, apoi a urcat la tribuna I. „Am nişte emoţii fanstastice. Nu ştiu cum o să rezist să văd meciul din tribună. Trebuia să-mi iau nişte pastile", a glumit Mureşan înainte de startul partidei.

1.500 de români în tribune. În tribunele Allianz Arena au fost peste 1.500 de fani ai campioanei României.

Nuno Claro, pedepsit. Nemulţumit de evoluţia portarului Nuno Claro în meciul cu FC Vaslui, antrenorul campioanei, Sorin Cîrţu, a preferat să-l titularizeze pe Edi Stăncioiu.

Cîrţu i-a alergat înainte de meci. Deşi anunţase că le va da liber fotbaliştilor ieri dimineaţă, tehnicianul s-a răzgândit după micul-dejun! Cîrţu şi-a scos jucătorii la un antrenament de o oră şi abia după prânz le-a permis a să se relaxeze puţin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net