Sinucigaş convins să renunţe ca să pună un bilet la pariuri sportive

Ultima actualizare:

Cătălin Rupea le-a dat bătăi de cap poliţiştilor în această dimineaţă. În jurul orei 7.00, el s-a urcat pe Podul Băneasa, deasupra căii ferate Bucureşti-Constanţa şi a ameninţat că se aruncă. La faţa locului au intervenit patru echipaje de poliţie, unul al Poliţiei Comunitate, două echipaje de pompieri şi o ambulanţă.

Principalul motiv pentru care tânărul, în vârstă de 21 de ani, a apelat la acest gest a fost faptul că poliţiştii de la Secţia 4 de Poliţie l-au bătut. El a intervenit pentru fratele său care furase un laptop, dar, spune el, că i-a fost aplicat un tratament agresiv din partea celor din secţie.

Întrebat de oamenii de ordine dacă are urme, el a explicat că de fapt nu a primit decât o palmă. Foarte agitat, Cătălin a refuzat să coboare după ce pompierii i-au aruncat de mai multe ori frânghia. Mai mult, el a recunoscut că se afla sub influenţa substanţelor interzise. „Am tras pe nas", a spus el.

Tânărul a cerut să vorbească cu comandantul Secţiei de Poliţie 4 şi cu părinţii săi, mai mult a cerut şi un pahar cu apă şi o ţigară, l-a care a renunţat în final. După ce un poliţist comunitat i-a propus de mai multe ori să se urce înapoi pe pod „ca să mai bage un bilet la pariuri sportive", Cătălin a acceptat oferta şi a revenit pe pod.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net