Slovacul Hamsik, «prietenul» Mafiei!

simeon stalpnicul png

Cel mai bine cotat jucător al italienilor joacă fotbal de la patru ani şi deţine recordul de goluri marcate la juniori în Slovacia: 16 într-un singur meci.

A fost estimat la 50 de milioane de euro. Brescia l-a adus în Italia în 2004 la 17 ani, pe 500.000 de euro de la Slovan Bratislava. Preşedintele lui Napoli, Aurelio de Laurentiis, a spus mai în glumă mai în serios, că „50 de milioane de euro este o sumă prea mică pentru Hamsik".

Dorit de marile cluburi ale Europei. A fost ofertat de Barcelona, Inter, AC Milan, Juventus, Manchester United, Liverpool, Chelsea sau Manchester City. În vara asta şi-a prelungit contractul cu Napoli până în 2015.

 Are şase tatuaje. Pe când avea doar cinci tatuaje, zicea că se opreşte la şapte, care e şi numărul lui norocos. Are tatuate pe corp data naşterii sale (27 iulie 1987), un leu (semnul zodiei sale), simbolul energiei şi talentului, numărul "7" şi cuvântul „pasiune" în japoneză, tatuaj pe care îl împarte cu logodnica sa Martina Franova (handbalistă).

Vara asta şi-a mai tatuat data la care Slovacia s-a calificat la CM (14 octombrie 2009) şi mai are două locuri rezervate pentru copii. Unul dintre ele a fost ocupat cu numele băieţelului său, Christian.

E poreclit Bart Simpson. Fostul său antrenor Edi Reja îl alinta „Lampardul meu", „The Times" l-a poreclit „Bart Simpson" datoriţă lookului său excentric, iar cehii şi slovacii îl numesc „Noul Nedved".

 S-a fotografiat cu un cap al Mafiei napoletane. A apărut într-o fotografie extrem de controversată alături de un cap al mafiei napoletane (Camorra), Domenico Pagano.

Se presupune că acesta ţinea fotografia ca să-l şantajeze. Nu a apucat să o facă pentru că a fost arestat, dar Hamsik tot a păţit-o la Napoli. A fost jefuit de 800 de euro şi un ceas Rolex în 2008, de doi indivizi care l-au ameninţat cu arma.

Lavezzi, noul Maradona de pe «San Paolo»

Fanii lui Napoli aşteptau un nou idol argentinian din 1991, când Maradona juca ultimele sale meciuri pe „San Paolo". Ezequiel Lavezzi a oprit aşteptarea napoletanilor în urmă cu trei ani şi a câştigat în scurt timp inimile fanilor graţie asemănării cu „El Pibe D'Oro" (scund, cu cercei în ambele urechi şi plin de tatuaje), dar mai ales cu golurile şi driblingurile sale.

Lavezzi, alături de idolul său, fostul star al lui Napoli, Maradona

simeon stalpnicul png

Însuşi Maradona i-a predat simbolic ştafeta, dar Lavezzi rămâne modest: „Există un singur Maradona, o singură legendă, eu vreau doar să-i fac pe suporteri fericiţi".

shutterstock 1833215881 jpg
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
FotoJet (1) jpg
autostrada jpg
Arab jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg