Smiley s-a urcat la volan beat-mort! FOTO/VIDEO

Ultima actualizare:

    Şi pe scenă ,  Smiley nu s-a  dezlipit de pahar
Şi pe scenă , Smiley nu s-a dezlipit de pahar

Andrei Maria, alias Smiley, pare de nerecunoscut după despărţirea de Laura Cosoi! Dacă înainte solistul era băiat de casă şi fugea după concerte la iubită, acum el se dă în stambă şi bea pahar după pahar pe scenă! Sâmbătă seară, într-un club din Mamaia, el s-a îmbătat cu whisky, după care s-a suit la volan şi a condus până la Bucureşti!

Andrei Maria, alias Smiley, îşi trăieşte din plin viaţa de burlac. După ce cinci ani a fost cuminţit de Laura Cosoi, care şi-a dorit cu el o familie, Smiley s-a întors la obiceiurile lui de băiat rău! Sâmbătă, în clubul Crema, din staţiunea Mamaia, el a făcut mare show pe scenă, dar şi în afara ei.

De cum a ajuns în club, el a atacat sticla de whisky

simeon stalpnicul png

Solistul a venit pe la ora 1 şi jumătate noaptea în club şi a început să bea pahar după pahar. A consumat numai tărie şi când s-a urcat pe scenă era tot cu paharul de whisky în mână. Show-ul a fost de senzaţie, puştoaicele ţipând în extaz la fiecare piesă a artistului.

După patru pahare, solistul era trotilat bine

simeon stalpnicul png

Nici după ce a coborît de pe scenă, setea solistului nu s-a mai domolit. Şi-a mai turnat un pahar, dar la al patrulea a început să vadă dublu şi să-l ia toate transpiraţiile.

A fost dus la maşină de un coleg

simeon stalpnicul png

Ameţit de tot şi cu privirea în ceaţă, el a fost ajutat de un coleg să ajungă până la duba cu care se deplasează trupa la concerte.

Ajuns la hotel, s-a urcata la volan şi dus a fost spre Bucureşti

simeon stalpnicul png

Ajuns la hotel, în loc să meargă să se odihnească pentru a risipi aburii alcoolului, Smiley n-a mai ţinut cont de nimic şi s-a urcat la volan într-o stare avansată de ebrietate. El a accelerat la maxim şi dus a fost spre Bucureşti, fără să-i pese că ar putea fi oprit de vreun echipaj de Poliţie şi lăsat pe loc fără permisul de conducere.

Suferă după despărţirea de Laura Cosoi?

Despărţirea dintre Laura Cosoi şi Smiley, anunţată sec printr-un comunicat de presă remis de Pro TV la începutul lunii iunie, a şocat pe toată lumea. Cei doi aveau o relaţie de cinci ani şi toţi apropiaţii cuplului îi vedeau căsătoriţi, mai ales că, anul trecut, îşi construiseră şi o vilă la Cernica.

"După o relaţie care a durat mai bine de cinci ani, Laura Cosoi şi Smiley au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au ajuns de comun acord la această decizie, fiind convinşi că aceasta este cea mai bună variantă pentru amândoi", se arăta în comunicatul cu pricina. Din păcate, nici unul dintre cei doi nu au dezvăluit până la această oră care a fost motivul rupturii, gurile rele speculând că Laura şi-ar fi dorit copii, în timp ce Smiley nu se vedea bărbat legat!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net