ŞOC: Adelina şi Liviu Vârciu se recăsătoresc! FOTO/VIDEO

simeon stalpnicul png

Liviu Vârciu a cerut-o pe Adelina Pestriţu de nevastă din nou. Invitată în platoul Happy Hour, Adelina Pestriţu a fost luată prin surprindere de fostul ei soţ, care a cerut-o din nou în căsătorie.

Adelina Pestriţu: "Liviu n-ar trebui să fie şocat, nu e nimic porno"

Adelina Pestriţu, goală într-un pictorial fierbinte - FOTO

simeon stalpnicul png

În timp ce Adelina se afla pe canapeaua lui Măruţă, Liviu Vârciu şi-a făcut apariţia în platou: "Am venit direct de pe platoul de filmare de la Moştenirea".

"Adelina vreau să îţi spun un singur lucru. Eu vreau să îmi cer scuze fostei mele soacrei mele. Presa mi-a distrus viaţa. Adelina mă iubeşti sau nu mă iubeşti?", a spus Liviu.

"Dacă îmi arăţi cum m-ai cerut de nevastă", a răspuns Adelina.

simeon stalpnicul png

După ce a ezitat puţin, Adelina a primit întrebarea cea mare! Liviu a scos un inel şi s-a pus în genunchi!

simeon stalpnicul png

"Adelina Ioana Pestriţu, fostă Vârciu, vrei să fii din nou soţia mea?"

"Da, dar nu îmi mai schimb numele", a răspuns Adelina.

simeon stalpnicul png

Cu lacrimi în ochi cei doi s-au sărutat şi au pus stăpânire pe platoul de la Happy Hour. Au început să-şi reamintească lucrurile frumoase pe care le-au trăit împreună şi şi-au rugat mamele să nu se supere pe ei.

"Oameni buni, nu ne judecaţi pentru că e păcat. E o iubire frumoasă, nu ştiu cât o ţină. Vă iubesc, te iubesc, trebuie să plec la filmare...", a spus Liviu, întrebând-o pe Adelina "ce faci în seara asta?".

Vârciu nu şi-a putut dezlipi ochii de pe Adelina şi i-a şoptit: "Vei fi tot timpul nevasta mea".

Adelina vrea să fie din nou cu Vârciu: «Aştept un semn de la el»

Diana Iguana: «Vârciu pe mine mă iubeşte»

Liviu Vârciu: «M-au surprins declaraţiile Adelinei! Dacă mă apucă nebuneala o s-o caut»

Actorul a ţinut să-şi ceară scuze invitaţilor lui Cătălin Măruţă care nu au mai reuşit să intre în emisie. Printre aceştia sunt Connect R şi Sylvia, care nu au stat decât două secunde pe platou, cât şi lui Ştefan Bănică Jr., care venise să-şi prezinte noul album şi a vorbit câteva minute.

"Eu voi sta în Militari şi tu o să stai la tine în apartament, în Dristor.", a pus condiţie Adelina. "Tu cât ai rata la garsonieră".

"O să închiriem apartamentul pentru că acolo sunt prea multe amintiri şi plăcute, şi neplăcute", a dezvăluit Liviu, care este dispus să renunţe la locuinţa lui pentru a locui din cu "soţia mea din faţa Domnului".

"Dacă ştiam că se va întâmpla acest lucru, făceam un mare promo la emisiune. Eu am chemat-o pe Adelina să vedem şi să vorbim despre noile ei fotografii", a declarat Cătălin Măruţă.

simeon stalpnicul png

Bruneta a acceptat să-şi dea hainele jos pentru fotograful Dan Puiu şi astfel să le aprindă imaginaţia bogată a bărbaţilor.

Liviu Vârciu nu a fost prea încântat când a văzut noul pictorial sexy al Adelinei şi cu greu a reuşit să laude"opera" din faţa lui.

După ce actorul a plecat din platoul emisiunii Happy Hour , Adelina i-a mărturisit lui Măruţă că tot timpul cât au fost despărţiţi mintea ei stătea tot la Liviu.

"La momentul ăla încercam să mă obişnuiesc că noi nu mai suntem şi nu vom mai fi un cuplu. Normal că am greşit amândoi şi cred că în aceste şase luni am învăţat cum se ţine o relaţie. Eu sunt o fire mai impulsivă şi reacţionez la prima strigare. O să încerc să mă controlez. În legătură cu căsătoria, urmează să discutăm, să vedem cum vom proceda pentru că nu suntem numai noi doi, mai sunt şi părinţii noştri care suferă din cauza noastră. Mă bucur că ne-am împăcat şi sper să formăm o familie fericită. Cât timp am fost despărţiţi, Liviu a fost prezent în viaţa mea.", a spus soţia lui Vârciu.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg