ŞOC Albania a trântit ultimul meci cu România. „Câţiva jucători au fost fericiţi după acel 6-1”

Acea partidă, încheiată cu un scor categoric, 6-1 pentru „tricolorii” antrenaţi la acea dată de Victor Piţurcă, a fost suspectată mult timp de blat, mai ales ţinând cont de înclinaţia albanezilor către astfel de metode. Confirmarea a venit din partea unui fost internaţional albanez, Rudi Vata, care a dezvăluit că o parte a jucătorilor de atunci ai Albaniei au trântit meciul pentru a câştiga pe scor corect la pariuri.

„Să-l fi vazut pe Otto Barici (n.r. - antrenorul de atunci al Albaniei) cum urla la pauză la jucători să nu se facă de ruşine. Dar în Est este foarte uşor să convingi un jucător să evolueze într-un anumit fel când ştie că poate câştiga o grămadă de bani mimând fotbalul.

"La naţionala Albaniei au fost şi mai sunt destui jucători fără caracter, pentru care primează banul înaintea cinstei de a juca pentru ţara lor. Câţiva jucători au fost fericiţi după acel 6-1. Nu toţi au fost implicaţi, dar a fost de-ajuns să intre în afacere cei mai reprezentativi fotbalişti pentru ca să se ajungă la acel 6-1 atât de ruşinos pentru fotbalul albanez. Aşa e într-o ţară săracă”

Cât despre meciul de vineri, Vata a ţinut să spună: „Nu cred că se va mai repeta povestea acelui 6-1, dar e foarte probabil ca România să câştige şi de această dată”.

image png
sarah anamaria prodan jpg
cub anamaria prodan png
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
FotoJet (1) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
Serbia Belgrad harta FOTO Shutterstock jpg
Fabrica Ford Romania FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg
Saptamana Modei de la Paris jpg
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia