Şoc! Aşa arată acum una dintre cele mai sexy românce din anii ’90

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În urmă cu peste zece ani, românca Laura Stone (42 de ani), un model de succes, care a cochetat şi cu muzica, făcea furori. Senzuală şi cu un trup de zeiţă, a frânt multe inimi, inclusiv pe cea a lui Daniel Dăianu, fostul ministru al finanţelor, care i-a fost iubit. Anii au trecut, iar astăzi Laura Stone nu mai are mai nimic în comun cu femeia sexy de atunci.

Corpul perfect al româncei i-a impresionat până şi pe italieni. Stabilită în peninsulă, a fost desemnată, la un concurs de frumuseţe, femeia cu cele mai lungi picioare din Italia. Laura a prezentat creaţiile unor designeri celebri ca Armani, Versace sau Ferre. Ea a ajuns în atenţia presei din România după ce, în 1999, a prezentat Festivalul de la Mamaia, an în care i-a surâs şi norocul în dragoste.

A început o relaţie cu Daniel Dăianu, pe atunci ministru al finanţelor. Din cauza distanţei, relaţia lor s-a destrămat, însă, după doar câteva luni.

2012- Stabilită în Elveţia, Laura este acum aproape de nerecunoscut: are în plus peste 20 de kilogrameşi nu pare să-i mai pese de siluetă

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

"Cu Dani, am rămas foarte bună prietenă", mărturisea Laura într-un articol apărut în presă în acea perioadă. Tot atunci, ea a recunoscut că s-a iubit şi cu tenismenul Ilie Năstase, dar şi cu fotbalistul Ilie Dumitrescu.

În perioada legăturii cu sportivul român, Laura l-a întâlnit pe Ricardo Ferrari, un medic chirurg italian de care s-a îndrăgostit lulea. L-a părăsit pe Ilie Dumitrescu şi s-a căsătorit cu italianul, dar mariajul nu a durat decât cinci ani.

"Dintre Ilie şi soţul meu, l-am ales pe soţul meu", a declarat Laura Stone într-un interviu apărut la acea vreme. Deşi curtată de bărbaţi celebri şi cu potenţial financiar, Laura nu s-a mai recăsătorit după divorţul de Ricardo, dar are un iubit.

Între timp, s-a mutat din Italia, trăind în Elveţia. Diva de altădată este aproape de nerecunoscut. Cu multe kilograme în plus peste greutatea normală, o mină tristă şi un chip îmbătrânit, Laura Stone a ajuns doar o umbră a femeii superbe de acum peste zece ani.

Încercănată şi cu 20 de kilograme în plus

Laura Stone nu mai radiază ca odinioară. Cu o figură răvăşită de anii care s-au scurs, are aerul unei femei îmbătrânite prematur.

Cearcănele adânci imprimă chipului atât de senin cândva o tristeţe accentuată, dar trădează şi o oboseală acută.

Cu cel puţin 20 de kilograme în plus faţă de silueta de acum 12 ani, Laura Stone este o femeie obişnuită, fără acea sclipire specifică modelelor pe care le vedem pe podiumuri şi în reviste.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net