Şoc! Prigoană n-a vrut copiii

Ultima actualizare:

    Politicianul a precizat că este de acord ca băieţii lor, Eduard (2 ani) şi Maximus (4 ani), să rămână cu mama, la domiciliul ei din comuna Pantelimon.
Politicianul a precizat că este de acord ca băieţii lor, Eduard (2 ani) şi Maximus (4 ani), să rămână cu mama, la domiciliul ei din comuna Pantelimon.

Bahmuţeanca e fericită nevoie mare! Prezentă miercuri dimineaţă la Judecătoria Sectorului 3 unde are procesul de încredinţare a minorilor, dar şi cel de divorţ despre care n-a ştiut, Adriana a primit o veste mare din partea instanţei: copiii rămân în grija ei. Vestea tristă e că cel care a fost de acord ca Eduard şi Maximus să stea la mamă a fost chiar tatăl lor, Silviu Prigoană.

Adriana Bahmuţeanu a câştigat prima bătălie împotriva soţului ei, Silviu Prigoană! Miercuri dimineaţă, bruneta s-a prezentat la Judecătoria Sectorului 3, unde Prigoană a depus cererea de divorţ. Neaşteptat, însă, în cererea depusă de el, politicianul a precizat că este de acord ca băieţii lor, Eduard (2 ani) şi Maximus (4 ani), să rămână cu mama, la domiciliul ei din comuna Pantelimon.

Când a auzit, Adrianei i s-a luat o piatră de pe inimă, având în vedere că de mai bine de zece zile n-are linişte şi nu poate închide un ochi noaptea de teamă că Prigoană vrea să-i ia copiii. „Prigoană nu s-a prezentat la proces, a venit doar avocatul lui. Copiii rămân la mine, sunt lumina ochilor mei. Prigoană nu m-a sunat deloc, nici de copii nu s-a interesat. Ne judecăm la procesul de divorţ, pe 21 noiembrie. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, mi-ar fi plăcut să putem discuta ca doi oameni normali. Eu nu m-am măritat ca să divorţez, dar dacă el vrea asta...", a declarat prezentatoarea Antena 2, pentru Click!

Surprinzător, însă, bruneta a fost înştiinţată că soţul ei ar fi cerut ca cei doi băieţi să fie încredinţaţi mamei. „În cererea de divorţ a domnului Prigoană, acesta cere stabilirea copiilor la domiciliul din comuna Pantelimon. Aşadar, băieţii vor rămâne la Adriana, iar el va plăti o pensie alimentară şi îşi va vedea copiii conform programului de vizită stabilit de instanţă. Următoarea înfăţişare, în procesul de divorţ intentat de Silviu Prigoană, este stabilită pe 21 noiembrie", ne-a declarat avocatul brunetei, Cristian Gheorghiţă.

Adriana a plecat în urmă cu mai bine de o lună din căminul conjugal şi i-a luat şi pe cei doi copii cu ea, după ce s-a certat rău de tot cu Silviu. Locuieşte acum în comuna Pantelimon, cu mama ei şi cu băieţii Eduard şi Maximus.

«Ne propusesem să facem şi o fetiţă»

Adriana şi Silviu şi-au dorit foarte mult să mai aibă şi o fetiţă, după cum ne-a mărturisit chiar vedeta tv. În urmă cu aproximativ trei ani, înainte de a-l avea pe micuţul Eduard, bruneta a rămas gravidă, însă a pierdut sarcina.

După ce l-a născut pe Eduard (2 ani), cei doi stabiliseră să mai facă un copil. Mai mult, Adriana a făcut consultaţii la o clinică din Capitală în vederea unei operaţii de fibrom, pentru a putea rămâne însărcinată din nou. „Noi chiar ne propusesem să mai facem o fetiţă. Chiar mi-am făcut programare la o clinică, să-mi fac operaţia de fibrom, dar probabil Prigoană nu mai vrea o fetiţă cu mine, ci vrea una de 18 ani, să se recăsătorească", ne-a mai declarat, ieri, Bahmu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
maratonist 1 jpg
schitul moara vlasiei facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net