ŞOCANT! A fost ucisă cu pietre de tatăl ei din cauză că s-a măritat cu bărbatul iubit

Ultima actualizare:

    Femeia a fost ucisa cu pietre
Femeia a fost ucisa cu pietre

O tânără în vârstă de 25 de ani din Pakistan a fost ucisă cu pietre chiar de către membrii familiei sale. Motivul: s-a căsătorit din dragoste.

Farzana Iqbal (25 ani) a decis să nu respecte obiceiul de a se căsători cu cine voiau părinţii ei şi a fugit de acasă pentru a se mărita cu bărbatul iubit. Ea s-a mutat cu soţul ei recent, dar familia ei nu se putea împăca deloc cu gândul că femeia, care era însărcinată în trei luni, a încălcat legea nescrisă a căsătoriei.

Furioşi, cei din familia ei au depus plângere la poliţie împotriva soţului Farzanei, pe care l-au acuzat de răpire. Astăzi, ea ar fi trebuit să se prezinte la Tribunalul din Lahore (est) pentru a le spune judecatorilor "că s-a căsătorit din dragoste", potrivit avocatului sau Rao Mohammad Kharal.

Nu a mai apucat însă să o facă. Când a ajuns în faţa tribunalului din oraşul cu 10 milioane de locuitori, fata a fost la un pas să fie împuşcată de fratele ei, care voia să o omoare. Tânărul a ratat iniţial ţinta, iar sora lui a început să fugă. La un moment dat, Farzana a căzut, iar rudele ei au început să arunce în ea cu cărămizi, până au omorât-o. Printre cei care au contribuit la abominabila faptă se numără tatăl fetei şi doi fraţi de-ai acesteia.Soţul femeii a depus plângere impotriva familiei acesteia, iar poliţia din Lahore urmează să-i ancheteze pe cei care au ucis-o.

In Pakistan, aproape 1.000 de femei sau adolescente sunt ucise anual pentru "dezonorarea" familiei lor, cele mai multe având sub 30 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net