Şocant! Un băiat de 15 ani a ucis în bătaie un bărbat care voia să-l violeze

Ultima actualizare:

    Poliţiştii au reuşit să-i prindă pe cei doi violatori
Poliţiştii au reuşit să-i prindă pe cei doi violatori

Crimă în comuna Rucăr din judeţul Argeş. Un copil problemă, în vârstă de 15 ani a omorât în bătaie un bătrân de 67de ani azi-noapte.

Andrei G. l-a omorât în bătaie pe bărbat pentru că acesta ar fi încercat să-l agreseze sexual. Potrivit anchetatorilor victima locuia fără forme legale în Rucăr, iar aseară cei doi au băut împreună în casa bunicii băiatului, însă când bărbatul de 67 de ani a încercat să-şi satisfacă poftele bolnave, tânărul s-a enervat şi a pus mâna pe un vătrai, lovindu-l în cap şi pe corp, relatează Adevărul.

"Băiatul a lovit victima cu un vătrai în cap şi peste corp, iar conflictul a continuat în curtea casei bunicii adolescentului, unde acesta l-a lovit pe bărbat cu o coadă de mătură. Victima a murit în curtea casei, iar adolescentul a mers să se culce. Dimineaţă, trupul neînsfleţit al victimei a fost găsit în curte de un vecin care a sunat la 112", a declarat procurorul Ion Anghelescu de la Parchetul Tribunalului Argeş.

Tânărul le-a povestit anchetatorilor împrejurările în care a comis fapta şi se află acum la audieri, în faţa procurorului. Băiatul a spus că nu are remuşcări cu privire la crima pe care a comis-o, riscând pentru fapta sa, dacă va fi găsit vinovat, jumătate din pedeapsă, adică între 7 şi 14 ani, pentru că este minor.

Andrei G. a fost crescut de bunica sa după ce părinţii lui au divorţat şi este cunoscut în comună ca un copil care a cauzat adesea probleme, după ce în luna aprilie, anul trecut, a maltratat un câine, tăindu-i labele şi coada. Atunci s-a ales cu o amendă administrativă după ce proprietara anumalului a reclamat fapta la poliţie.

Adolescentul, cunoscut pentru cruzimea faţă de animale

Băiatul este cunoscut în comună după ce anul trecut a dovedit o cruzime de neimaginat faţă de un biet câine. Copilul i-a tăiat atunci labele şi coada animalului pentru că mâncase o găină.

Din primele date ale anchetatorilor se pare că azi-noapte copilul şi Ion Tiucă, de 67 de ani, din comuna Dâmbovicioara, s-au certat, iar copilul l-a lovit cu un vătrai şi mai apoi cu un par, până l-a lăsat lat, ulterior ducându-l în grădină, acolo unde bătrânul a mai agonizat câteva ore până şi-a dat suflarea. În această după-amiază puştiul a spus că l-a găsit pe bărbat mort.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net