Socrul Monicăi Coumbeanu: «Irinel nu mi-a cerut sfatul la femei şi afaceri»

La cei 84 de ani ai săi, seniorul familiei Columbeanu se ţine bine şi merge zilnic la serviciu. Are un birou în Piaţa Victoriei şi spune că de-a lungul vieţii a fost mereu "consilierul primilor minişti", după cum l-a prezentat chiar Gheorghe Gheorghiu-Dej. Din anii '50 şi până în 1989 Ion Columbeanu a schimbat nu mai puţin de 16 Guverne, însă el a rămas fiind conslierul însărcina de investiţiile în industrie.

Deşi este considerat adevăratul creier din spatele succesului şi averii lui Irinel Columbeanu, socrul Monicăi spune că nu s-a implicat niciodată în deciziile fiului său.

"Nici când s-a căsătorit cu Monica nu mi-a cerut sfatul. E un geamăn şi face numai ce îl taie capul. Şi aşa cum sunt toate generaţiile, este un cap sau două peste mine. E un tip inteligent şi foarte inteligent. De aceea, mă mir că actualele generaţii vin cu multe rele la vârstele mici care nu pot fi corectate, iar în şcoli se dărâmă ce s-a clădit în familie. Ceea ce este greşit", a precizat Ion Columbeanu pentru evotv.ro.

shutterstock 1833215881 jpg
cub theo rose anghel damian png
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
cub mircea baniciu png
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
vaccin covid foto Pixabay
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg