Sora Brigittei Sfăt: «Bărbaţii din România nu-mi plac, sunt mitocani!» VIDEO

simeon stalpnicul png

După Bianca Drăguşanu, Brigitte Sfăt şi-a adus şi ea sora să defileze, miercuri seară, în club Princess din Regie.Cu o siluetă de invidiat, blonda Cristina Szeifert a făcut furori printre bărbaţii din club, însă niciunul nu i-a picat cu tronc.

"Sunt foarte exigentă la bărbaţi. Am avut o relaţie care s-a încheiat în urmă cu un an şi jumătate. Acum sunt singură. Bărbaţii din România nu au maniere, nu sunt ceea ce caut", a precizat blonda, care are o afacere de succes la Timişoara: un salon de înfrumuseţare care îi aduce foarte mulţi bani.

Brigitte Sfăt, cu bikini leopard la vedere în club - FOTO

La prezentarea din clubul Princess au fost prezenţi să o susţină pe Cristina atât sora ei, Brigitte, cât şi Ilie Nastase. Întrebat care dintre surori îi place mai mult, Ilie Năstase a încercat să fie diplomat: "Amândouă sunt frumoase. Doar sunt surori!", a declarat fostul tenisman pentru Clubbing Report.

Cristina Szeifert are la activ o operaţie de mărire a sânilor şi deocamdată nu vrea să mai apeleze la medicul estetician.

simeon stalpnicul png

Brigitte Sfăt: "Sunt foarte geloasă pe Ilie!"

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase au depăşit cu bine toate scandalurile în care au fost implicaţi în ultima vreme. "A apărut acel stripper care considera că avut o relaţie cu mine. Şi-a atins scopul! Ce-ar fi ca acum cele 2 500 de femei cu care a umblat Ilie să apară să-şi facă reclamă pe spatele relaţiei noastre. Eu sunt foarte geloasă şi nu aş suporta să fiu înşelată de Ilie. Suntem foarte fericiţi acum, dar nu se pune problema să facem un copil", a declarat Brigitte pentru Clubbing Report.

Iubita lui Ilie Năstase va împlini 38 de ani peste trei zile, iar cadoul de la Ilie va fi o vacanţă la Abu Dhabi.

george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
soție george simion jpeg
iPhone App Store piata de aplicatii Apple FOTO Shutterstock
colaj kate middleton jpg