Sorana, ex-Asia, se face mogul de presă!

Sorana Mohamad şi-a deschis televiziune on-line. BuTV.ro este prima televiziune de acest gen din România şi este dedicată exclusiv femeilor.

Potrivit ziarului Ring, fosta membră Asia nu va apărea în faţa camerelor de filmat, cu toate că are experienţă în domeniu după ce  a prezentat mai multe emisiuni la Euforia TV, ci va coordona totul în calitate de producător general.

"M-am asociat cu doi parteneri şi am deschis această televiziune on-line dedicată femeilor. Am investit mulţi bani în afacere, dar nu exagerat de mulţi. Criza a adus şi oportunităţi de afaceri, iar o serie de televiziuni şi-au mutat operaţiunile pe internet. Avem avantajul că ne putem exprima liber fără teama că membrii CNA ar putea înţelege altceva, plus că fiecare internaut poate accesa la orice oră şi de oriunde conţinutul dorit. Avem şi un stream live din SUA cu ultimele tendinţe în modă şi noutăţi”, a declarat Sorana.

Printre vedetele cooptate în grilă de fosta cântăreaţă se numără Alexandra Enăchescu, fosta iubită a lui Cristi Pulhac, actriţa Ramona Olteanu, fotomodelul Adi Nartea şi actorul Vali Butnaru.

"La buTV.ro nu avem studiouri şi nu căutăm vedete. Fiecare emisiune are alt decor – un club, o cafenea, un teatru – şi dă senzaţia telespectatorului că se plimbă”, spune Sorana.

Sorana, la un pas să fie violată

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Bryan Johnson jpg
Shakira jpg
Terminator jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg