Sorana nu vrea copii înainte de nuntă: «Nu mi-ar plăcea să fiu o mireasă însărcinată»

Ultima actualizare:

    Sorana Mohamad s-a căsătorit civil
Sorana Mohamad s-a căsătorit civil

Sorana şi soţul ei, Paul, aşteaptă cu nerăbdare să devină părinţi. Cei doi s-au căsătorit civil luna trecută, iar cununia religioasă urmează să aibă loc luna viitoare.

Cântăreaţa mărturiseşte că îşi doreşte foarte tare un copil, dar nu a rămas însărcinată înainte de nuntă deoarece preferă să se bucure, alături de invitaţi, de acest eveniment special din viaţa ei. Dacă ar fi avut câteva luni de sarcină, spune Sorana, grija pentru făt ar fi fost mult mai mare decât cea pentru nuntă. În schimb, având în vedere că până la marea petrecere mai este o lună, bruneta nu exculde să rămână gravidă până atunci.

"Eu şi Paul ne dorim cât mai curând posibil un copil, dar asta nu depinde doar de noi. Nu mi-ar plăcea să fiu o mireasă însărcinată pentru că, din experienţa prietenelor, am văzut că poţi avea stări destul de ciudate care i-ar strica seara soţului şi, în final, pot da peste cap toată nunta. Însă n-am nimic împotriva mireselor viitoare mămici. Într-o lună, cu voia lui Dumnezeu, aş putea fi şi eu însărcinată", a declarat ea pentru Ring.

În ceea ce priveşte statutul de femeie măritată, Sorana spune că, deşi s-a acomodat mai greu cu ideea unui mariaj, acum se simte foarte bine în această postură, iar lucrurile între ea şi Paul nu s-au schimbat prea mult.

"Mi-am schimbat numele şi cam atât. Faptul că am locuit împreună până acum ne-a ajutat să ne cunoaştem mai bine. Şi, înainte de a sta în acelaşi apartament, am legat o prietenie foarte apropiată care a rămas şi în prezent: eu sunt cea mai bună prietenă a lui şi invers. Între timp, ne-am cunoscut reciproc în toate ipostazele posibile, inclusiv la nervi şi sub efectul stresului. Iubirea este ca jocul de şah, trebuie să gândeşti tot timpul cu două mutări înainte", a povestit Sorana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net