Sorana: „Vroiam doar să-l prind în viaţă pe tata să-mi cer scuze”

Ultima actualizare:
Sorana, la Happy Hour
Sorana, la Happy Hour

După ce tatăl ei a făcut infarct acum o săptămână şi a decedat, Sorana a venit la Happy Hour pentru a face câteva lămuriri în privinţa relaţiei extraconjugale pe care părintele ei a avut-o.

Sorana a povestit că tatăl ei, sirian la origine, suferea de diabet şi că nu s-a îngrijit prea mult în viaţă. Acesta a fost îngropat pe ritul musulman.

„Cu două luni înainte să moară am aflat că are o altă relaţie. Mama a aflat pur şi simplu. Părinţii mei au preferat să se separe. Am aflat că el are un copil de 2 ani şi jumătate. El l-a recunoscut. Mama l-a iertat în cele din urmă.

Amanta lui este în vârstă de 30 de ani.

Sorana, la Happy Hour
Sorana, la Happy Hour

„I-am spus că sunt supărată pe el şi că nu vreau să mai vorbesc cu el o perioadă. Ăsta e regretul meu acum că eram certaţi când a murit el. Legătura dintre noi nu va fi ruptă niciodată. Vroiam doar să-l mai prind puţin în viaţă să-i spun că-mi pare rău."

„Putea să fie adevărată această ştire, ca eu să fiu înfiată, să fiu luată de la un orfelinat. Povestea e alta. Tatăl meu era refugiat politic, mama era membru de partid, pe vremea comuniştilor. Legăturile cu străinii erau interzise. Ei au vrut să ascundă relaţia lor. S-a aflat că au o relaţie. Eu am fost recunoscută doar de mamă, tocmai de aceea nu am tată pe certificat. Veneau oameni acasă să caute valută prin canapele. Imediat după Revoluţie, părinţii mei s-au căsătorit", a explicat Sorana condiţiile în care a crescut.

„Nu ştiu dacă vreau acum să-l cunosc pe fratele meu. Nici nu ştiu ce vreau. Am stări ciudate. Nu ştiu cum să mă regăsesc. El e fratele meu, nu o să spun niciodată ceva urât despre el. Poate o să vreau o relaţie cu el dacă îmi permite mama copilului”, a încheiat Sorana.


    Sorana, la Happy Hour
Sorana, la Happy Hour
image
image
image
image
image
image
vin roma istock jpg
Întâlnirea secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, cu președintele României, Klaus Iohannis, la Cotroceni. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
topor shutterstock1 jpg
index jpg
femeie zambet buchet trandafiri roz (2) jpg
rosii tomate istock jpg
carnaval nisa epa efe jpg
Madalin Costin jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net