Sorin Oprescu: «Marian Vanghelie este un fraier»

Ultima actualizare:

„Vanghelie să-şi facă mai bine străzile din sectorul lui şi să îşi vadă de treabă", i-a replicat primarul General al Capitalei, prezent la Congresul extraordinar al PSD, ce se desfăşoară la Sala Palatului.

Sorin Oprescu a fost întâmpinat cu aplauze de social-democraţii de la Congres. El şi-a început discursul cu sintagma „stimate popor PSD", expresie ce a ridicat peste jumătate din delegaţi în picioare. Edilul Capitalei le-a transmis că nu îşi va renega niciodată trecutul politic. „Nu am să mă dezic niciodată de orginile politice", a spus el, în îndemnurile social-democraţilor care au început să scandeze „PSD, PSD, hai doctore!". Fostul social-democrat a mărturisit că are foarte mulţi prieteni în partid şi că nu va uita locul în care şi-a petrecut o parte din viaţă.

La finalul intervenţiei, Oprescu a fost aplaudat din nou la scenă deschisă ceea ce l-a determinat pe preşedintele PSD Victor Ponta să spună că nu este „invidios" chiar dacă edilul Capitalei a primit mai multe aplauze. La scurt timp după discurs, Sorin Oprescu a plecat de la Sala Palatului, sub „supravegherea" lui Marian Vanghelie care nu l-a scăpat din ochi pe primarul general tot timpul cât acesta a stat în sală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net