Sorin Ovidiu Vântu a fost reţinut pentru 24 de ore!

CLIIMA20091209 0041 1 jpeg
Sorin Ovidiu Vântu

Sorin Ovidiu Vântu a primit mandat de reţinere pentru 24 de ore, în urma audierilor care s-au încheiat în jurul orei 12:30.

Update 21.25 Procurorii au cerut arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Sorin Ovidiu Vîntu. Emiterea mandatului de arestare pentru Sorin Ovidiu Vântu se va judeca la ora 22.00.

Pe de altă parte,  preşedintele Federaţiei Sindicatelor Libere Petrom, Liviu Luca a plecat de la Parchet, fiind lăsat în libertate.

Update 19.20 Liviu Luca,  preşedintele Federaţiei Sindicatelor Libere Petrom, a ajuns la Parchet cu maşina personală. Luca a declarat reporterilor, la intrarea în sediul Parchetului, că nu cunoaşte acuzaţiile ce îi sunt aduse, că nu l-a văzut vreodată pe Nicolae Popa şi nici nu cunoaşte ceva despre vreo înţelegere cu privire la finanţarea în străinătate a fugarului.

Luca a declarat că nu ştie de ce este acuzat. În momentul în care jurnaliştii i-au spus că este acuzat de procurori de favorizarea infractorului, acesta a răspuns: "Care infractor?". În momentul în care i s-a pomenit numele lui Nicolae Popa, răspunsul acestuia a fost simplu: "Nu l-am văzut în viaţa mea".

Update 17.30 Octavian Ţurcan a primit mandat de reţinere şi a fost dus în arest.

Update 16.30 Cetăţeanul moldovean Octavian Ţurcan, considerat ca fiind una dintre persoanele de încredere ale omului de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, ce i-ar fi transferat bani în Indonezia lui Nicolae Popa, a fost adus la parchet.

Update 13:40 Alex Stoian, omul de încredere şi şoferul personal al lui Sorin Ovidiu Vântu, a fost scos cu cătuşe din Parchet şi dus la arestul Poliţiei Capitalei. Urmează şi alte reţineri, iar diverse surse susţin că e vorba de nume sonore.

Citeşte şi:

Preşedintele indonezian a aprobat extrădarea lui Nicolae Popa

Iată cele mai controversate afaceri ale lui Vântu

Băsescu în 2009: "Domnul Vântu are o mare problemă, unul din martori a fost arestat" - VIDEO

Update 12: 45 A refuzat cătuşele

Sorin Ovidiu Vântu  a fost dus cu duba poliţiei la Arestul Poliţiei Capitalei. El a fost scos pe braţe din Parchet, de ofiţeri, după ce a cerut în mod expres să nu îi fie puse cătuşele. Omul de afaceri este acuzat de favorizarea infractorului, în dosarul fugii lui Nicolae Popa în Indonezia.

SOV a ieşit de la Parchetul General şi a declarat: "Atunci când Băsescu va pierde o bătălie, vreau să îl văd în locul meu".

Vezi aici imagini de la reţinerea lui Sorin Ovidiu Vântu

Update 12: 38 SOV a părăsit Parchetul General.

Procurorii au percheziţionat joi zece case în dosarul fugii lui Nicolae Popa, fostul director Gelsor. Mai multe persoane au fost audiate la Parchet, potrivit Realitatea.

Autorităţile române fac percheziţii la Sorin Ovidiu Vântu, Liviu Luca, preşedintele Federaţiei Sindicatelor Libere Petrom, Octavian Ţurcan şi Alex Stoian.

Fostul director Gelsor, Nicolae Popa a fost  condamnat de Tribunalul Bucureşti, în 2006, la 15 ani de închisoare pentru înşelăciune, alături de Ioana Maria Vlas, decizia rămânând definitivă în 2009.

Popa a fost director al grupului de firme Gelsor şi membru al Consiliului de Încredere al Sov Invest, societatea de administrare a FNI.

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
ambasada sua la moscova
anglo saxoni shutterstock 795800917 jpg
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta