Soţia lui Dan Spătaru, furioasă pe Moculescu: «E o şulfă ordinară»

simeon stalpnicul png

Sida Spătaru, soţia regretatului cântăreţ de muzică uşoară Dan Spătaru, îl acuză pe Horia Moculescu că nu a vrut să amintească numele soţului ei în timpul Festivalului Mamaia.

Sida Spătaru s-a supărat foarte tare pe Horia Moculescu, prezentatorul şi organizatorul din umbră al Festivalului de la Mamaia, deoarece nu a rostit numele soţului său în timpul evenimentului.

Femeia a declarat pentru Cancan că a sunat organizatorii pentru a cere să-i fie rostit numele, deoarece "Dan era sufletul festivalului, avea nenumărate piese acolo, nu a lipsit aproape de la nicio ediţie. M-a supărat nespus că nu i-a rostit numele".

"Imediat, a doua seara, pe scenă, Moculescu a zis în scârbă, că să mai pregătim două plăcute, mai mari ca la toată lumea (inscripţionate, pentru trofee - n.r.) pentru Dan Spătaru şi Aurelian Andreescu. A zis-o în batjocura. Moculescu ăsta e o şulfă ordinară, aşa e cunoscut în lumea artiştilor, iar premiile le-a împărţit tot alor lui", a spus Sida Spataru.

simeon stalpnicul png

Sida şi Dan Spătaru FOTO: Revista VIPHoria Moculescu a declarat referitor la acuzaţiile aduse că Sida este o femeie care nu are nicio satifacţie pe pământ şi care nu cunoaşte limba română.

"Asemenea afirmaţii sunt ale unei femei care nu mai are nici o satisfacţie pe acest pământ. Nu cunoaşte limba română, înţelesul cuvântului şulfă. Nu eu am organizat festivalul, iar dacă cineva l-a uitat pe Dan, aceia au fost organizatorii constănţeni, nu eu, care l-am lansat, i-am organizat emisiunile", a spus Moculescu.

Vezi şi:

Scandal la „Mamaia“: Mihaela Mihai a plâns pe scenă

Iat-o pe Mădălina Manole la Festivalul Mamaia! VIDEO

Mihai Bendeac: «Mirabela Dauer a recunoscut că a cântat într-un capot»

Festivalul de la Mamaia, la ultima ediţie?

Mihai Bendeac despre Festivalul Mamaia: «Playback-ul Mirabelei Dauer a fost bunicel»

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
cub cristian arsinel png
florin zalomir
Mahdavikia jpg
Alexandru Tomescu
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg