Soţie de milionar, violată şi ucisă în luna de miere

Ultima actualizare:

    Anni Dewani şi soţul ei Shrien  au fost atacaţi în plină stradă  de indivizi înarmaţi şi  sechestraţi pentru că nu  aveau decât 50 de dolari
Anni Dewani şi soţul ei Shrien au fost atacaţi în plină stradă de indivizi înarmaţi şi sechestraţi pentru că nu aveau decât 50 de dolari

După o nuntă ca-n poveşti organizată în India, la Mumbai, ce a ţinut trei zile, un cuplu milionar a plecat în luna de miere.

Ce-a urmat a fost rupt dintr-un film de groază: superba soţie fost violată şi omorâtă.

Anni Dewani, de 28 de ani, şi Shrien, 31 de ani, au plecat în Africa de Sud ca să se distreze la maximum.

Ca orice cuplu care petrece luna de miere într-o ţară străină, proaspăta familie Dewani a vrut într-o zi să testeze bucatele tradiţionale ale ţării respective.

Au fost avertizaţi la recepţia hotelului din Cape Town că e periculos să meargă singuri până în orăşelul Guguletu, renumit pentru specialităţile gastronomice. Aşa că au luat un şofer.

Au fost urmăriţi de trei indivizi înarmaţi şi luaţi prizonieri într-un alt autoturism. Dacă bărbatul a fost aruncat din mers din maşina în care fusese ţinut captiv, Anni a avut parte de o experienţă îngrozitoare.

Autoturismul a fost abandonat  lângă o staţie de autobuze  din zona săracă a oraşului  Cape Town, care a fost imediat  împânzită de poliţişti
Autoturismul a fost abandonat lângă o staţie de autobuze din zona săracă a oraşului Cape Town, care a fost imediat împânzită de poliţişti

A fost bătută, violată şi omorâtă de acei indivizi. Poliţia e pe urmele răufăcătorilor. Cuplul fusese urmărit ca să fie jefuit.

Shrien Dewani are în Anglia un lanţ de magazine farmaceutice şi este milionar în lire sterline. În momentul în care au fost luaţi captivi, cei doi nu aveau la ei decât 50 de dolari, lucru care, se pare, i-a enervat groaznic pe agresori.

Bărbatul este în afara oricărui pericol, aflându-se sub protecţia poliţiei până la încheierea anchetei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net