Soţii Bănică iau cărţi despre brăduţi

Ultima actualizare:
După ce au plecat din  librărie, soţii Bănică  au dat o tură și prin  magazinele de haine
După ce au plecat din librărie, soţii Bănică au dat o tură și prin magazinele de haine

Soţii Marin-Bănică se pregătesc atent pentru Sărbătorile de iarnă, iar zilele trecute au dat o raită la cumpărături, în Mall Băneasa din Bucureşti.

Andreea şi Ştefan se preocupă din timp pentru ca micuţa Ana Violeta (2 ani) să aibă parte de Sărbători mai ceva ca-n poveşti.

Cei doi s-au pregătit cu atenţie pentru Moş Nicolae şi, îmbrăcaţi lejer, s-au perindat câteva ore într-un mall, la cumpărături. Soţii Marin-Bănică nu au putut rezista tentaţiei şi s-au plimbat puţin prin magazinele de haine, însă oferta nu i-a mulţumit pe deplin, astfel că s-au oprit la librărie.

Andreea şi Ştefan s-au „pierdut" printre rafturile de cărţi şi de albume foto şi au plecat de acolo cu sacoşele pline. Au cumpărat cărţi, albume foto, CD-uri, jucării, o carte despre brăduţ şi chiar decoraţiuni de pom. Ei au lăsat la casă câteva milioane bune.

Deşi, de obicei, soţii Marin-Bănică sunt destul de strânşi la pungă, cheltuielile nu au fost o problemă de data aceasta.

Violeta
Violeta

Decembrie este luna Sărbătorilor şi a petrecerilor pentru cei doi soţi. Astfel, după Moş Nicolae, ei se pregătesc şi pentru aniversarea micuţei Ana Violeta, pe 15 decembrie. După încă o săptămână, Andreea împlineşte 36 de ani.

Violeta va împlini 3 ani săptămâna viitoare

Andreea Marin şi Ştefan Bănică formează unul dintre cele mai solide cupluri din show-biz şi sunt părinţii unei fetiţe care va împlini 3 ani, pe data de 15 decembrie.

«S-au îmbrăcat bine pentru cumpărături»
«S-au îmbrăcat bine pentru cumpărături»

Ana Violeta are şi un frăţior vitreg, Ştefan având un băieţel dintr-o relaţia anterioară. Radu Ştefan (7 ani) se înţelege foarte bine cu surioara lui, el petrecând mult timp cu noua familie a tatălui său.

Citeşte şi:

Ştefan Bănică face jumătate de milion de euro, înainte de Crăciun

Uite-o pe Andreea Marin cum cântă la pian! VIDEO

Andreea Marin l-a ajutat pe Bănică jr la lansarea albumului - VIDEO

«S-au îmbrăcat bine pentru cumpărături»

Ştefan Bănică jr. nu greşeşte aproape niciodată din punct de vedere vestimentar, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi despre soţia sa.


    «S-au îmbrăcat bine pentru cumpărături»
«S-au îmbrăcat bine pentru cumpărături»

Stilistul vestimentar Adina Buzatu le-a dat o bilă albă de data aceasta, însă Andreea mai are de învăţat: „Ţinuta lui Ştefan, alcătuită cu originalitate, este potrivită la shopping. O pereche de jeanşi mai strâmţi i-ar fi venit bine, căci silueta îi permite. Cât despre Andreea, acestea nu sunt cele mai frumoase cizme, mai ales în combinaţie cu fusta, căci creează o disproporţie. De admirat lipsa tocului, e de prost-gust să te urci pe papainoage la supermarket".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
image
actualitate.net
image
actualitate.net