Soţul a băgat-o în faliment pe Gabriela Cristea?

simeon stalpnicul png

Căsnicia Gabrielei Cristea cu Marcel Toader a ajuns la final de drum. Cei doi s-au separat, deocamdată neoficial, după un mariaj de cinci ani. Despărţirea s-ar fi produs pe fondul infidelităţii soţului vedetei, dar şi a unor probleme financiare. Marcel Toader ar fi risipit un milion de euro, bani care i-au aparţinut soţiei sale şi pe care el i-a investit într-o afacere nerentabilă.

Gabriela Cristea (38 de ani) şi Marcel Toader (50 de ani) s-au căsătorit în 2008, la doi ani după ce fostul rugbist a divorţat de o altă vedetă, Anamaria Ferentz. Gabi nu a plecat urechea la acuzaţiile pe care Anamaria i le-a adus lui Marcel Toader, printre care şi aceea de violenţă fizică. Atunci, bruneta părea convinsă că a găsit bărbatul alături de care va îmbătrâni.

Iată că după cinci ani, relaţia lor s-a deteriorat iremediabil. Numeroasele certuri din cuplu, dar şi infidelităţile repetate ale soţului ei au determinat-o pe Gabi să părăsească, miercurea trecută, domiciliul conjugal. Surse din preajma vedetei spun că ea şi-a cărat deja o mare parte din lucrurile pe care le avea în locuinţa în care a stat cu soţul ei. Aceleaşi surse ne-au povestit despre problemele pe care Gabi şi Marcel Toader le aveau de mai mult timp.

Miercurea trecută, Gabi a cărat la maşină mai multe lucruri (fotografii: wowbiz.ro)

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Afaceristul şi-ar fi neglijat soţia, purtându-se mai degrabă ca un burlac decât ca un familist. "Marcel venea dimineaţa acasă, pe la 5.00, de la petreceri cu lăutari, mirosind puternic a alcool. Gabi îl aştepta acasă, pentru că nu o lua niciodată cu el. În aceste localuri pe unde mergea, flirta cu tot felul de femei. Nu se poate spune că avea o amantă, pentru că umbla cu mai multe femei în acelaşi timp", ne-a povestit o sursă apropiată vedetei.

Dincolo de escapadele nocturne ale soţului ei, neajunsurile financiare au pus capac. De bună credinţă, Gabi i-ar fi dat pe mâini soţului ei un milion de euro, bani pe care aceasta i-a strâns în timp, cea mai mare parte în vremea când era pe val ca prezentatoare tv şi lucra la Kanal D. Marcel i-a garantat soţiei sale că îi va investi banii într-o afacere prosperă, care le va aduce un profit suficient cât să trăiască liniştiţi. Afacerea s-a dovedit, însă, una falimentară, astfel că Gabi a rămas fără agoniseala de-o viaţă.

"A lăsat-o aproape fără un leu în buzunar, cum se spune. I-a mâncat toţi banii, iar ea, pentru că îl iubea, a mers pe mâna lui, a avut încredere în el", ne-a spus aceeaşi sursă. Situaţia este cu atât mai complicată cu cât Gabi nu are acum nici un angajament la vreo televiziue. Ea şi-a deschis o afacere cu rochii de mirese, dar care este încă departe de a-i asigura o stabilitate şi un confort financiar sigur pe viitor. În aceste condiţii, Gabi şi Marcel au ajuns la certuri serioase care, în final, au dus la despărţire.

Toader a fost căsătorit şi cu Anamaria Ferentz

Fostul rugbist a fost căsătorit de cinci ori, printre femeile pe care le-a dus în faţa altarului numărându-se şi Anamaria Ferentz. Căsnicia lor a durat numai trei luni, timp în care solista a rămas însărcinată, dar a pierdut copilul. După ce au divorţat, în 2006, cântăreaţa a declarat că Toader este un bărbat cu impulsuri violente şi că a încercat s-o lovească. Ba mai mult, artista a mai spus că fostul ei soţ este labil psihic. La fel cum s-a întâmplat şi cu Gabriela Cristea, Marcel Toader şi Anamaria Ferentz nu au apucat să facă nunta, ci doar cununia civilă.

Gabi, în război cu familia, n-a fost la înmormântarea mamei

Gabriela Cristea este în relaţii foarte reci cu familia ei. În primăvara anului 2010, vedeta a fost acuzată de mama ei, aflată pe patul de spital, că este nerecunoscătoare şi rea şi că şi-a abandonat părinţii. După ce mama ei a murit, vedeta nu a fost la înmormântare, lucru pentru care tatăl şi fratele ei nu au iertat-o nici până în ziua de azi. Recent, tatăl vedetei, Eugeniu Cristea, i-a reproşat că se face vinovată de moartea mamei ei. Acesta a spus că cea care i-a dat viaţă Gabrielei Cristea a fost foarte afectată de faptul că fiica ei o ignoră şi de aceea s-ar fi îmbolnăvit grav şi a murit.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
madalina manole facebook jpg
horoscop jpg
sex jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
cub ana maria mărgean png
image
image
image
image
image
image
madalina manole facebook jpg
couple 7353748 1920 jpg
calendar ortodox 2021 1 februarie sfantul mucenic trifon png
biblioteca3 jpg
caine furios jpeg
Victor Pițurcă INQUAM Photos George CalinB jpg