Soţul Antoniei se distrează cu unchiul!

Ultima actualizare:

    Băieţii din «clanul»  Castellano
Băieţii din «clanul» Castellano

Lumea mondenă clocoteşte: se desparte sau nu Antonia de Vincenzo? Până la lămurirea situaţiei, se pare că tânărul membru al “clanului” Castellano, care deja s-a mutat din apartamentul conjugal, nu duce lipsa cântăreţei. Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute relaxându-se cu unchiul lui, Joshua Castellano şi prietena lui.

Destrămarea mariajului dintre Antonia şi Vincenzo a fost întoarsă pe toate feţele. La scurt timp după ce soţul artistei a anunţat că s-au separat, socrul ei, Ciro, a spus că artista e din nou însărcinată, deci nu se pune problema divorţului. Totuşi, Antonia a rupt tăcerea, negând că aşteaptă un copil. Bărbatul cu care e căsătorită de aproape trei ani nu pare să sufere foarte mult. Mai ales că, în "clanul" lui, poveştile amoroase sunt foarte complicate. În showbizul românesc, bărbaţii din familia Castellano au făcut ravagii printre reprezentantele sexului frumos.

Antonia este una din cele mai în vogă cântăreţe din România

simeon stalpnicul png

Spre exemplu, Antonia (23 de ani) e măritată cu Vincenzo (26 de ani), nimeni altul decât fiul celebrului Ciro Castellano (48 de ani), cu care fiica şefului FRF, Raluca Sandu (32 de ani), are o fetiţă, pe Simona, în vârstă de doi ani şi jumătate. Aşadar, Ciro are şi o fiică, şi o nepoţică de  vârste foarte  apropiate, căci Maya, fiica Antoniei şi a lui Vincenzo, are doi ani.

"Masculii" din neamul Castellano au pus mâna numai pe femei frumoase, căci, deh! Şi ei sunt arătoşi, celebri, dar mai ales au conturile grase! Fraţii Ciro şi Joshua Castellano sunt proprietarii brandului Bamboo, iar Vincezo Castellano, fiul lui Ciro, are şi el un job la celebrul club din Capitală, mai mult de formă, de altfel...

Cunoscut drept soţul cântăreţei Antonia, Vincenzo are, la cei 26 de ani, nu numai o fetiţă de doi ani, dar şi, surpriză, o surioară vitregă, tot de doi anişori. Simona este fetiţa pe care Raluca Sandu i-a dăruit-o lui Ciro în primăvara lui 2010. Dar Raluca  îşi creşte micuţa singură, căci Ciro s-a întors la fosta iubită.

Ciro Castellano, socrul Antoniei, este şi tatăl fetiţei pe care i-a dăruit-o Raluca Sandu, fiica şefului FRF. În mai 2009, fotoreporterii Click! i-au surprins pe Ciro şi pe Raluca Sandu în tandreţuri. Fericirea Ralucăi, care se credea singura femeie din viaţa lui Ciro n-a durat mult, căci a doua zi, bruneta Lorena a ieşit la rampă, precizând că ea este iubita patronului de la Bamboo.

Raluca Sandu şi fetiţa ei, Simona. Ciro nu se prea interesează de fetiţa lui

simeon stalpnicul png

"Ţin să vă specific că eu sunt iubita lui Ciro, cu care locuieşte de aproape trei ani", ne-a declarat, la acel moment, femeia. În urma acelui articol, la o zi distanţă, Ciro a declarat, pentru Click!, că nu este decât asociat cu Lorena. Dar chiar în seara în care Raluca a născut, Ciro s-a afişat la restaurant alături de iubită. Ulterior, nu s-a mai interesat de odrasla lui, fiind mult prea ocupat. Ciro se poate mândri că e şi un bunic tânăr, căci nepoţica lui, Maya, e cam de vârsta fiicei sale, Simona: adică doi anişori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net