Soţul Gabrielei Cristea a «scos» 30.000 € din divorţ

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Gabriela Cristea încă mai speră într-o împăcare cu soţul ei, Marcel Toader. Din păcate, toate tentativele ei de a relua relaţia cu fostul rugbist au eşuat. Gabi crede că Toader o refuză pentru a nu pierde banii câştigaţi de la televiziuni, unde este invitat să vorbească despre divorţ.

Gabi Cristea (38 de ani) intenţionează să se împace cu soţul ei, Marcel Toader (50 de ani). În acest sens, ea a purtat, până acum, mai multe discuţii cu cel care i-a fost partener de viaţă timp de cinci ani. Din nefericire pentru ea, Marcel Toader nu pare să se lase convins. În loc să se împace cu vedeta, acesta preferă să continue apariţiile tv la un post cu care are un contract extrem de avantajos. Doar din prima săptămână după ce Gabi a părăsit căminul conjugal, Marcel Toader ar fi încasat, potrivit unor surse apropiate lui, 10.000 de euro. Între timp, suma s-a îngroşat considerabil.

Dovadă este şi achiziţia făcută recent de fostul rugbist, care şi-a cumpărat o maşină de fiţe, un Mercedes S Classe, negru. „Marcel are contract pe trei luni şi va încasa peste 30.000 de euro. Acum nu mai poate da înapoi, pentru că va pierde banii", i-ar fi spus Gabriela unei prietene.

Cu alte cuvinte, Marcel Toader alege sumele de bani care provin din apariţiile în emisiunile tv şi nu pe Gabriela Cristea. Fostul rugbist este ferm convins că o împăcare nu este prolifică acum pentru el. El ştie că are numai de câştigat, dacă nu se împacă cu fosta vedetă tv şi încă mai profită de pe urma scandalului lor, izbucnit odată cu divorţul.

În schimb, Gabriela a rărit apariţiile tv, la un post concurent celui cu care a semnat contract Marcel şi a recunoscut public, în mai multe rânduri, că speră într-o împăcare cu bărbatul pe care încă îl mai iubeşte. Ea a fost dezamăgită că Marcel nu a dat nici un semn că ar fi dispus să se împace, ci dimpotrivă, nu pare să-şi mai dorească acest lucru.

„Aş fi sperat să ne împăcăm, dar atât timp cât n-am primit niciun semn de la Marcel... voi divorţa", a declarat Gabi Cristea, înainte de întâlnirea de la tribunal cu soţul ei. Şi Gabi a avut de câştigat de pe urma despărţirii: este posibil ca din toamnă să aibă emisiune la Kanal D.

Se despart cu scandal după 5 ani de iubire

Gabriela Cristea şi Marcel Toader au fost căsătoriţi timp de cinci ani de zile. Deşi anunţaseră anul acesta o nuntă ca-n poveşti, cei doi au decis să pună punct mariajului lor înainte ca bruneta să îmbrace rochia de mireasă. La scurt timp după anunţul despărţirii, cei doi soţi s-au „întrecut" în acuzaţii şi poveşti despre belelele din căsnicia lor zbuciumată. Într-un final, susţinând că nu mai e loc de împăcare, Gabriela şi Marcel s-au întâlnit pe data de 13 mai la Primăria Sectorului 1, pentru a depune actele de divorţ.

Ei au termen pentru a se răzgândi până pe data de 13 iunie, când divorţul lor s-ar putea finaliza. Gabriela a declarat, la un moment dat, că va purta verigheta până ce se va încheia divorţul de Marcel. Totuşi, în ciuda războiului deschis dintre ei, surse apropiate cuplului au dezvăluit, în exclusivitate pentru Click, ipoteza conform căreia cei doi şi-ar fi înscenat divorţul, pentru a câştiga bani din apariţiile în emisiunile tv. Totul nu ar fi decât un scenariu bine pus la punct, pentru ca cei doi să-şi poată promova afacerile şi să se aleagă şi cu conturile pline.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
adolf hitler jpg
joe biden nato summit zelenski profimedia jpg
octavia marlow instagram jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
1 plante ghiveci shutterstock 1179520909 jpg jpeg
Paparude din comuna Breasta Dolj 1908 jpg
george enescu
diana maria urs busteni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net