«Spaima zacuştelor»

Ioan Liber C. (21 de ani), din localitatea ieşeană Bălţaţi, Ionuţ şi Anan P. (de 15, respectiv 17 ani) şi Alexandru N. (15 ani), ultimii trei din oraşul Târgu Frumos, sunt bănuiţi că ar fi autorii a cel puţin 15 furturi din uscătoariile ieşenilor, în ultimele două luni.

Poliţiştii din Iaşi spun că hoţii veneau de la Târgu Frumos cu trenul, de la primele ore ale dimineţii. Odată ajunşi în oraş, ei puneau ochii pe blocurile cu zece etaje şi luau la rând uscătoriile, pe care le goleau de tot ce li se părea de valoare.

Borcane cu murături şi zacuscă, bormaşini şi alte scule, maşini de tocat şi biciclete sunt doar câteva dintre lucrurile sustrase. Poliţiştii spun că marfa furată era vândută rapid pe stradă. Astfel, un borcan de zacuscă a fost vândut cu 1,5 lei. Oamenii legii zic că până în acest moment au reuşit să probeze 15 fapte de furt.

„Acţionau în scări de bloc, în cartierele Dacia, Alexandru, Copou, Păcurari, Canta. Furau tot ce găseau. Cu chei potrivite deschideau lacătele şi închideau la loc, astfel că multe dintre victime nici nu-şi dădeau seama că fuseseră prădate", a precizat comisarul-şef Cristian Sandu, adjunctul Secţiei 2 Poliţie din Iaşi.

Tinerii au ajuns pe mâna Poliţiei, după ce au fost prinşi în flagrant miercuri, în timp ce încercau să fure o bicicletă asigurată cu un lanţ din scara unui bloc. Prejudiciul estimat până în prezent este de peste 50.000.000 de lei vechi.

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
harry si meghan jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
Wednesday Addams dance jpg
prater jpg
judecator gabriel apostol foto master chef jpg
image
image
image
image
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg
viespile ucigașe jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg