Stan şi Bran în finala campionatului

simeon stalpnicul png

Pe măsură ce actual ediţie de campionat s-a apropiat de final, Marian Iancu şi Marius Stan s-au arătat tot mai tensionaţi, astfel că meciurile propriu-zise au trecut în plan secund.

Calculele pentru titlu s-au simplificat foarte mult cu o etapă înainte de finalul ediţiei cu numărul 93 a Ligii I. Un eventual succes al Oţelului în partida de duminică ar fi sinonim cu câştigarea campionatului de către gruparea gălăţeană, în timp ce orice alt rezultat ar menţine suspansul până în ultima rundă.

Dacă jucătorii celor două echipe au intrat în silenzio stampa până după fluierul de final al partidei, nu la fel s-a întâmplat cu cei doi conducători, care au fost foarte vocali în ultima vreme.

Războiul declaraţiilor a fost întreţinut permanent de către finanţatorul Timişoarei, Marian Iancu, însă Marius Stan a avut şi el, de fiecare dată, câte o replică pregătită.

"Mariusică este păpuşarul din spatele acestei nenorociri în care se află campionatul României. Când gălăţenii se luptau la retrogradare, din banii luaţi pe bilete el cumpăra meciurile!", a tunat Iancu.

"Este indecent să publici aberaţiile unor «vieţuitoare» care mai întâi au ademenit pe cale oficială (consultaţi siteul lui FC Timişoara!) adversarul Oţe­­lului din etapa a 32-a, pentru ca apoi să-şi permită să decreteze că «Oţelul a omorât fotbalul». Practicile primitive ale «nemuritorilor» sunt tolerate, în timp ce formaţiile vinovate că «nu au băgat zeci de milioane în fotbal» (citat dintr-un clasic care iubeşte cantitatea, nu calitatea) trebuie arse pe rug", a replicat Stan, printr-un comunicat de presă.

Ecran gigant la Galaţi pentru fani

Pentru a-i mulţumi într-un fel şi pe suporterii Oţelului care n-au mai prins bilete la meciul cu FC Timişoara, conducerea clubului gălăţean va amenaja un ecran gigant la distanţă de câteva minute de stadion, pe esplanada din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, pentru vizionarea partidei într-o atmosferă de arenă.

Despre Marius Stan

Născut la 5 iunie 1957 în Hunedoara, s-a remarcat ca fotbalist la Oţelul. Directorul general a făcut parte din echipă care a învins-o cu 1-0 pe Juventus Torino, în 1988.

simeon stalpnicul png

După retrogradarea din 1989, singura din cariera sa de jucător şi conducător, Stan a lucrat 6 luni ca inginer metalurgist în Combinatul Siderurgic.

În ultimii ani, când Oţelul a fost la un pas de faliment, şi-a ipotecat locuinţa pentru a plăti datoriile către stat.

Stan este la al treilea mariaj, soţia sa, Simona-Claudia, fiind cu 23 de ani mai tânără. Cei doi au împreună o fetiţă, Carla-Maria (3 ani). Stan mai are alţi doi copii, din cele două căsnicii anterioare: Oana-Alina (26 de ani) şi Marius-Cezar (15 ani)

Deşi locuieşte în Galaţi, Marius Stan se tunde numai la Bucureşti. Şi nu oriunde, ci în curtea celor de la Dinamo, grupare care l-a şi ofertat de mai multe ori: „Da, mă tund doar la frizeria lui nea' Nicu"

Visul cel mare al lui Marius Stan e să devină primar al Galaţiului.

Despre Marian Iancu

Născut la 15 iulie 1965, patronul celor de la FC Timişoara a trăit până spre anii adolescenţei în afara României. Părinţii lui fuseseră detaşaţi cu servi­­ciul în Europa de Vest, unde au locuit până când Marian a împlinit 9 ani.

simeon stalpnicul png

Iancu a locuit apoi lângă stadionul Giuleşti şi a jucat chiar fotbal în eşaloanele inferioare, la echipe precum Laromet sau Mecanica Fină.

S-a apucat de şcoala de şoferi şi a devenit apoi mecanic auto. Era cunoscut în tot Bucureştiul ca Marian Ţiganu, cel pentru care Oltciturile n-aveau secrete.

A prosperat după Revoluţie, când a deţinut 7 magazine, în care făcea comerţ cu piese Dacia. Apoi, a intrat puternic în business cu carburanţi şi petrol.

 În 2006 a ajuns în arest, fiind acuzat de evaziune fiscală, spălare de bani şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, în dosarul "RAFO"

E căsătorit şi are un băiat, Emil, care şi-a serbat anul trecut majoratul.

Oţelul e în ofsaid!

Marius Stan acuză: „Victoria Brăneşti a fost super-motivată în meciul cu noi”

Oţelul joacă pe 100.000 de euro de om

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
image png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Scandal în Parlament FOTO: Captură Video George Simion
Roger Waters FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg