Steaua e o echipă mare ... cu piticii din Liga I

simeon stalpnicul png

După o săptămână neagră, Steaua reuşeşte să rămână în cursa pentru titlu, după victoria de aseară, aflându-se la un punct în spatele liderului CFR Cluj. După o primă repriză anostă, Stancu, din lovitură liberă, şi Kapetanos, din penalty, au reuşit să aducă cele trei puncte Stelei.

Citeşte şi

Steaua a plecat cocoşată din «Groapă»!

*Emeghara, titular în Liga I după doi ani. Nigerianul Emeghara a jucat din nou la Steaua după mai bine de trei luni de pauză. Ultimul său meci a fost cel cu Twente, din 17 decembrie. Totuşi, Emeghara nu mai apăruse ca titular în Liga I din 8 martie 2008.

*Gigi: "Parpas are ceva din Mirel Rădoi". Finanţatorul Stelei a şi uitat de înfrângerea cu Dinamo: „Faptul că Tănase şi Emeghara au jucat 90 de minute îmi garantează că vom lua titlul, mi-a revenit moralul acum. Iar la Parpas se vede că e fotbalist, are ceva din Mirel Rădoi", a spus Becali.

*Bogdan Stancu, urmărit din nou de AS Bari. Scouterii clubului italian AS Bari l-au urmărit pentru al treilea meci consecutiv pe atacantul poreclit „Motanul".

*Toja, Baciu şi Stoichiţă, huiduiţi. Cei trei au fost fluieraţi în momentul în care crainicul a citit componenţa echipelor. Dacă în privinţa lui Baciu şi „Lippi" acest lucru n-a surprins foarte mult, Toja a intrat în vizorul galeriei de la meciul cu Dinamo.

Atunci, mijlocaşul a făcut schimb de tricouri cu un dinamovist, care i-a făcut însă o „aroganţă" columbianului şi a aruncat echipamentul în Peluza „Cătălin Hâldan", unde tricoul lui Toja a fost incendiat!

Gigi, înjurat și de la fotolii

Becali n-a scăpat de „interzişii" pe care i-a exilat la fotolii, aceştia afişând un banner pe care scria „Vinde, pleacă!".

Un alt mesaj a fost afişat de Peluza Nord: „Compromisul l-am făcut doar pentru voi, să vă bateţi joc de noi?!"

cub florin zamfirescu png
BeFunky collage (18) jpg
mugur mihaescu jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
cub iosif rotaru png
cub bromania png
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Nepoții reginei Margareta FOTO Instagram
Sumudica2 jpg
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg