Steaua, echipa din România cel mai bine clasată în topul IFFHS

Următoarea echipă din România din topul IFFHS este Dinamo Bucureşti, care a coborât 31 de poziţii şi se află locul 140, cu 109,5 puncte.

În schimb, formaţia CFR Cluj a urcat 18 locuri, de pe 160 pe 142, cu 108,5 puncte, la egalitate cu belgienii de la Standard Liege.

Formaţia FC Timişoara a coborât 35 de locuri şi se află pe poziţia 187, cu 93,5 puncte, la egalitate cu echipa americană Columbus Crew.

Echipa FC Vaslui se menţine pe locul 232, cu 83 puncte, la egalitate cu Flora Tallínn (Estonia), IF Elfsborg Borås (Suedia) şi FC Dnyapro Mahilyou (Belarus).

Astra Ploieşti a urcat de pe locul 326, pe 307, cu 71,5 puncte, la egalitate cu KS Ruch Chorzów (Polonia).

Formaţia Oţelul Galaţi a căzut de pe 286 pe 311, cu 70,5 puncte, la egalitate cu FC Baník Ostrava (Cehia) şi Unio San Felipe (Chile).

Echipa Unirea Urziceni a ajuns de pe 293 pe 314, cu 70 de puncte, la egalitate cu Genoa (Italia), Arsenal Kiev (Ucraina), Deportivo La Coruna (Spania), FC Toulouse (Franţa), Nancy (Franţa), Spartak Zlatibor Subotica (Serbia), Bologna (Italia), OGC Nice (Franţa) şi Etoile FC (Singapore).

Rapid Bucureşti ocupă locul 332 (321 în noiembrie), cu 68 de puncte, la egalitate cu FC Lausanne (Elveţia) şi Maccabi Haifa (Israel).

Formaţia Gloria Bistriţa se află pe poziţia 337, urcare de două locuri, cu 67 de puncte, la egalitate cu Cliftonville FC Belfast (Irlanda de Nord), Chabab R Belouizdad (Algeria) şi Antalyaspor (Turcia).

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
cub vali vijelie png
vedete jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg