Steaua, în genunchi spre titlu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Trupa lui Stoichiţă s-a chinuit din greu pentru o victorie muncitorească împotriva modestei Braşov, oferind din nou o demonstraţie de neputinţă.

Cine să mai iubească o echipă care schingiuieşte fotbalul? Câteva mii de suporteri, care aseară au privit mai mult în gol decât la ce se întâmpla pe gazon.

simeon stalpnicul png

Norocul a fost că nici FC Braşov nu e vreo echipă-spectacol. Drept urmare, cu lopeţile în spinare, steliştii s-au pus pe atac. Dar construcţia Stelei este aidoma celei a autostrăzilor din România: greoaie sau inexistentă.

Alunecarea a luat locul driblingului, iar tehnica a fost substituită de efort. Aşa a ieşit şi primul gol al meciului.

Nicoliţă s-a aruncat disperat după o minge ce curgea spre aut, a scos-o spre Surdu, care dintr-un elan muncitoresc a obţinut un fault.

Lovitură liberă Karamyan, Coman a pus o mână de ajutor, scapând balonul în faţă, iar Pleşan a înscris. Era minutul 5. După? Da-i înainte şi după ea!

Poate şi d-aia cel mai tehnic elev al lui „Lippi", Tănase, a fost „bomba" partidei. Nici ideile lui Moldovan, de a-i introduce pe Sburlea şi Zaharia n-au adus nimic deosebit.

Gigi Becali, finanţator Steaua: "Am fost la slujbă. N-am mai ratat un meci al Stelei de pe vremea când eram în închisoare."

simeon stalpnicul png

Decât mulţi nervi, căci Steaua a obosit şi să mai trudească şi a cedat iniţiativa „stegarilor". În zadar. Zaharia a tras slab din poziţie bună, iar Ilyeş a nimerit doar bara la o gafă a apărării de chirpici a Stelei.

Speriaţi de nervii crescând ai fanilor, steliştii au „zugrăvit" mai cu stil vreo două faze, dar Kapetanos şi Tănase au ratat cu seninătate, ultimul terminând meciul într-un cor puternic de fluierături.

Dinu Gheorghe, preşedinte Braşov: "Am jucat penibil în prima repriză. Steaua nu a avut nicio ocazie în afară de gol, dar asta e, ce să facem?"

simeon stalpnicul png

Cu chiu cu vai, Steaua a mai pus o cărămidă spre titlu, dar modul în care a făcut-o a dat senzaţia că rezultatul nu se va vedea anul acesta.

Stoichiţă a terminat meciul în tribune

Lui Rednic i-au cerut buletinul. La partida de aseară, steliştii au avut parte şi de un musafir inedit: la tribuna a II-a a luat loc Mircea Rednic, care a trebuit să prezinte buletinul la intrarea pe stadion pentru a fi lăsat să intre. „Am venit să văd ambele echipe", a spus „Puriul".

simeon stalpnicul png

Moldovan a stat în tribună. Antrenorul lui FC Braşov a fost nevoit să îşi ghideze elevii din tribune, după ce Comisia de Disciplină l-a suspendat două etape, în urma eliminării de la partida din Cupă, cu FC Vaslui.

Becali a preferat slujba în locul meciului. Patronul Stelei a absentat pentru prima oară de la un meci al echipei sale în acest an. El a preferat să meargă la biserică pentru slujba de Vinerea Mare. Suporterii l-au înjurat pe Becali şi în lipsă.

Tănase a fugit de furia fanilor. Antrenorul Stelei a fost contestat şi aseară, acesta certându-se dur pe parcursul partidei cu ultraşii de la tribuna zero. Tănase a fost şi el apostrofat de fani, preferând să fugă direct la vestiare în momentul schimbării.

Szekely a încheiat sezonul. Mijlocaşul de 26 de ani al Stelei, Janos Szekely, a făcut o entorsă la genunchiul drept, cu leziune de menisc intern, după antrenamentul efectuat miercuri de roş-albaştri, şi nu va mai juca pînă la finalul sezonului.

Stoichiţă a fost eliminat. Antrenorul Stelei a fost trimis în tribune de arbitrul Augustus Constantin pe finalul partidei după ce a protestat la decizia unui asistent. În ultimele minute ale meciului, roş-albaştrii au fost conduşi de pe bancă de managerul Basarab Panduru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net