Steaua, în genunchi spre titlu

Ultima actualizare:

    Kapetanos reprezintă  cel mai bine modul  în care Steaua s-a  prezentat la Târgu Mureş
Kapetanos reprezintă cel mai bine modul în care Steaua s-a prezentat la Târgu Mureş

Steaua a evoluat din nou haotic, fiind incapabilă în multe momente să se apropie de poarta unei echipe care evolua cu doi jucători mai puţin! Golul lui Bilaşco i-a mai câştigat lui Lăcătuş măcar o săptămână pe banca roş-albaştrilor.

Gigi nu l-ar fi schimbat pe Lăcătuş. „Dacă nu câştigam jocul ăsta, era jale mare, dar nu schimbam antrenorul. Marius Lăcătuş era confirmat până în vară, dar băgam echipa a doua. Marius a gândit bine jocul pentru că l-a câştigat", a afirmat Gigi Becali la finalul partidei.

 „Fiara" nu renunţă la titlu. „Când evoluţiile nu sunt bune, pot apărea critici atât la adresa antrenorului, cât şi la adresa jucătorilor. Ei trebuie să aibă încredere în valoarea lor. Nu renunţăm la lupta pentru titlu, chiar dacă jocul nostru nu a fost aşa cum ne-am dorit", a mărturisit tehnicianul Stelei.

Bölöni n-a mai venit la meci. Deşi şi-a anunţat prezenţa pe stadion, Ladislau Bölöni n-a mai ajuns la meci. Antrenorul, aflat în oraşul natal pentru a-şi vizita rudele, a evitat să apară în public, pentru a se eschiva de la comentarii în legătură cu eventuala preluare a Stelei.

Lăcătuş a sărit să-l bată pe viceprimar. "Fiara" a avut un conflict verbal cu viceprimarul oraşului Târgu Mureş, Claudiu Maior.

„Am suportat cinci minute injuriile, dar am şi eu răbdarea mea. Regretul e cu atât mai mare cu cât injuriile au venit de la un viceprimar", a spus tehnicianul. "A devenit violent, mai avea puţin şi mă plesnea", a spus Maior.

Narcis Răducan, nemulţumit de joc. "Replica mureşenilor a fost eroică. Nu mulţumeşte pe nimeni jocul. Cine nu a văzut meciul, probabil crede că a fost vreun măcel, ca un Steaua-Dinamo de acum 20 de ani. Era important să debuteze cu o victorie. Cred că echipa are potenţial", a spus Narcis Răducan, directorul sportiv al steliştilor.

Lui Duckhadam nu i-a plăcut nimic. "Jucătorii merită felicitaţi pentru efortul depus, dar reuşitele au fost puţine. Nu mi-a plăcut nimic la acest meci al Stelei. Cred că ar trebui să răsuflăm cu toţii uşuraţi, nu doar Marius Lăcătuş. Steaua nu are voie să renunţe la titlu", a afirmat eroul de la Sevilla.

Meme Stoica a stat în lojă

Dacă pe vremea lui Olăroiu, sau pe când colabora cu Dan Petrescu la Urziceni stătea pe bancă, la meciul de ieri, Meme Stoica a preferat loja stadionului din Tg Mureş.

Managerul general al roş-albaştrilor a trăit intens meciul, a suferit la toate ratările jucătorilor săi şi a sărit de bucurie la golul lui Bilaşco. "E atmosfera încinsă, le înţeleg pe gazde. Nu pot să vorbesc acum, ne vedem luni la conferinţa de presă. Urmează să stau pe bancă la următoarele meciuri", a spus Meme Stoica.

Tudor, un cartonaş la şase minute

Arbitrul Alexandru Tudor a dat dovadă de rigiditate şi exces de zel în aplicarea regulamentului. Centralul a reuşit performanţa să acorde 11 cartonaşe galbene şi patru „roşii", depăşind recordul din 2006 al lui Anton Heleşteanu, de la meciul Jiul - Rapid, care s-a încheiat înainte de minutul 90.

Atunci s-au dat cinci "roşii", toate pentru giuleşteni, şi şase „galbene".

Până în minutul 13, "Brad Pitt" scosese de trei ori cartonaşul galben. Eliminarea lui Fernandes a fost exagerată, deoarece jucătorul mureşean a avut o intrare întârziată cu talpa, care l-a şters pe burtă pe Kapetanos, un avertisment fiind suficient.

A doua eliminare, a lui Bicfalvi, poate fi justificată (pentru lovire uşoară cu cotul) doar prin prisma faptului că a fost judecată cu aceeaşi măsură ca prima.

Ultimele două "roşii" văzute de gazde au fost perfect justificate, deoarece Topici a lovit clar cu cotul, iar Vasilache a avut o lovitură cu piciorul de K1 în stomacul lui Stancu. Tudor a arbitrat strict în litera regulamentului, nu însă şi în spiritul lui. Practic, el a scos un cartonaş din buzunar o dată la şase minute, un exces nejustificat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net