Ştefan Bănică Jr.: «Lavinia nu ne-a despărţit pe mine şi Andreea»


    Ştefan Bănică jr. (Foto arhivă)
Ştefan Bănică jr. (Foto arhivă)

Ştefan Bănică Jr. a vorbit despre relaţia lui cu Lavinia Pârva, într-un interviu acordat lui Cătălin Măruţă.

Artistul a subliniat că el şi noua lui iubită nu sunt împreună din 2011 şi că Lavinia nu e responsabilă pentru divorţul lui de Andreea Marin.

"Sunt un om liber, am dreptul să trăiesc asa cum consider de cuviinţă, să trăiesc cu cine vrea şi asta şi fac. Cât despre faptul că se speculează că am o relaţie cu Lavinia din 2011, e copilăreşte să crezi că Lavinia ne-a despărţit pe mine şi pe Andreea. Aşa cum e absurd să crezi că Andreea m-a despărţit de mama băiatului meu. Credeţi că ne descoperea cineva acum o săptămână plimbându-te în parc dacă ne ascundeam atât de bine? Noi am mai ieşit în public. În orice caz, relaţia a început la luni bune după divorţ", a explicat Ştefan.

Muzicianul a mai spus că nu are de gând să vorbească despre viaţa lui privată şi, o aluzie la comentariile făcute de Andreea Marin la adresa Laviniei, el a spus că nu o să comenteze relaţia fostei neveste.

"Nu o să vorbesc despre divorţ sau cât de uimit eram şi sunt de actuala relaţie a fostei soţii. Nu am să comentez din respect pentru copil şi pentru clipele frumoase dintre noi. Nu am comentat relaţiile fostei soţii, nu mă interesează relaţia ei decât dacă o influenţează pe fata mea", a completat Ştefan.

Citeşte şi: Ştefan Bănică Jr. îi dă replica Andreei Marin: «Divergenţele între părinţi nu se rezolvă la televizor»

Ştefan Bănică Jr. a recunoscut miercuri că are o relaţie cu Lavinia Pârva. Solista a dat şi ea joi o scurtă declaraţie, în care a confirmat relaţia.

Andreea Marin a reacţionat după ce a aflat de relaţia fostului ei soţ. Declaraţiile ei au fost elegante, dar înţepătoare la adresa lui Şefan Bănică jr.

Bănică jr. şi Lavinia Pârva au fost suprinşi de paparazzi întâlnindu-se noaptea târziu, discret, marţi, 3 septembrie, un fapt destul de neobişnuit pentru o simplă relaţie profesională. Mai mult, imaginile arată tandreţea dintre cei doi, Ştefan şi Lavinia neezitând să se ţină de mână.

Ipostazele în care au fost fotografiaţi sunt foarte similare cu felul în care au fost surprinşi în 2011, de fotoreporterii Click! Atunci Lavinia a intra într-un bloc unde Ştefan deţinea un apartament. Cu doar o jumătate de oră înainte, Ştefan intrase şi el în bloc. Camuflată cu o pălărie şi ochelari, Lavinia a ieşit după trei ore, la fel de atentă să nu fie urmărită ca şi la intrare.

cub lia bugnar theo rose png
cub camelia șucu (1) png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
Kanye West
cub emma corrin png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg
seceta
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg