Ștefan Bănică Jr: «Nu e niciodată prea târziu să spui Te iubesc!»


    Ştefan Bănică Jr la Magic FM
Ştefan Bănică Jr la Magic FM

Ștefan Bănică Jr a fost luni dimineața invitatul Lianei Stanciu și al lui Raul Brebu la rubrica Bătălia Hiturilor din cadrul matinalului Magic Start. Invitatul le-a povestit ascultătorilor Magic FM despre noul său album și despre turneul de promovare a acestuia, care va începe în curând.

În cadrul Bătăliei Hiturilor, ascultătorii au fost invitați și astăzi să voteze ce vor să asculte la radio. Cele două hituri propuse au fost "Vorbe-n vant" și "Am s-o astept mereu", semnate de Ștefan Bănică Jr.

Artistul a vorbit despre turneul de promovare a noului album, intitulat "Altceva". "E un album inedit, în sensul că au loc niște colaborări la care nu v-ați fi așteptat sub nicio formă. Sunt piesele mele, dar am făcut una cu Moga și una cu Pacha Man", a spus acesta.

Raul a vrut să știe dacă artistul este sau nu o persoană matinală. "Cu diminețile nu prea sunt prieten, pentru că lucrez noaptea. Acum stau la mixaj la noul album și ajung dimineața acasă", a fost răspunsul lui Ștefan Bănică Jr.

"Nu e prea târziu pentru nimic din ceea ce-ți dorești să faci și nu e niciodată prea târziu să spui un lucru frumos, să spui 'Te iubesc', asta am învățat-o pe propria piele. 'Nu e prea târziu' e un cântec care, culmea, a venit la final, după ce am pregătit albumul și l-am lansat primul", a mai declarat invitatul la Magic FM.

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
andreea esca si alexandre eram jpg
shutterstock 165207755B jpg
zodii care nu se vor casatori niciodata jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
ronaldo bucurie jpg
Mohammed bin Salman FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
În Obor, lumea  cumpără orice, de  la mezeluri la brazi jpeg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
bear grylls a mancat excremente de urs in romania jpg
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg