Ştefan Hruşcă: «Ne mulţumeam cu puţin pe vremuri»

"Mi-aduc aminte că, în copilărie, la Ieud, satul în care am văzut lumina zilei, ne bucuram cu foarte puţin. Era mai simplu pe-atunci, simţeai o bucurie mult mai mare pentru acel puţin pe care îl aveai pe masă. Te hrăneai cu bucurie, cu sinceritate, cu un cuvânt bun. Nu era fuga asta după lucrurile materiale. Da, sunt necesare, dar câteodată pare că vrem să epatăm cu asta.

Cred că fiecare român ar trebui să simtă aşa cum o făceau străbunii noştri, pe vremuri: să fie mai curat, mai aplecat spre bine, spre frumos, spre firesc. Pe vremuri, ne mulţumeam cu puţin, acum am uitat să ne comportăm firesc... Nu ştiu dacă e bine ce se întâmplă azi cu omenirea", spune trubadurul.Cum îşi petrece Ştefan Hruşcă Crăciunul?

"De câţiva ani, colindând. Câţiva ani am fost împreună cu ai mei, în jurul mesei. Acum doi ani, am petrecut o noapte de Crăciun ca în copilărie. Am fost cu o grămadă de prieteni şi de rude la Ieud, am colindat două nopţi la rând, iar în ziua de Crăciun am cântat în faţa bisericii, pentru consătenii mei.

Însă mulţi ani am fost departe de soţie şi de copii, pentru că aveam turnee în această perioadă. I-am simţit însă aproape. Fiecare meserie are riscurile ei. Dar eu am foarte multe familii, peste tot. Îi consider pe toţi cei din sală o mare familie", a mai spus artistul.

Citiţi întreg interviul în  Adevărul!

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Vladimir ZelenskI FOTO SHUTTERSTOCK
Lizz Truss FOTO Getty Images jpg
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg