Ştefan Stan de la "Vocea României": "Dacă aş câştiga aş face o prăjitură imensă din care să guste toţi cei care m-au susţinut"

"Aşa cum am declarat încă de la "audiţiile pe nevăzute", o mare parte din bani îi voi dona Kassandrei Rotariu, o fetiţă care are mare nevoie de ajutor şi de a cărei poveste am auzit şi m-a impresionat încă dinainte de începerea acestui concurs. Cu o altă parte din bani aş face o prăjitură imensă din care să guste toţi cei care m-au susţinut, iar restul l-aş investi în cariera mea muzicală", a spus Ştefan, potrivit Mediafax.

Chiar dacă a avut şi oferte să cânte în străinătate, finalistul concursului "Vocea României" a ales să rămână în România. "Am primit oferte de a cânta în străinătate, dar din respect pentru ţara mea, pentru oamenii care au crezut în mine aici şi m-au susţinut, am decis să rămân în ţară. Indiferent de ce-mi rezervă viitorul pe plan muzical, dacă aş alege străinătatea, ar fi doar pentru a reprezenta România", a mai spus Ştefan, adăugând că se bucură deja de popularitate, oameni simpli de pe stradă îl opresc şi-l felicită.

cub lia bugnar theo rose png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
cub Kirstie Alley
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub emma corrin png
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
Kirstie Alley jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg
elena si nicolae ceausescu jpg
Stamford Santa Fun Run strânge bani pentru cauze nobile jpg
romania spatiul schengen parlamentul european jpeg
Importăm petrol din alte țări jpg
FotoJet jpg