Ştefan Stan, impresionat până la lacrimi de Daria, o fetiţă cu autism

Ultima actualizare:

    Ştefan Stan
Ştefan Stan

Sâmbătă, 13 octombrie, Ştefan Stan a susţinut la Vitantis Shopping Center un concert caritabil pentru copiii cu autism.

Alaturi de artist si de public s-au aflat si vedetele Kanal D Raluca Lazarut, Adelina Pestritu, Silvia Ionita, Mihai Ghita, Bianca Ionita si Doru Serban, care au lansat indemnuri pentru sprijinirea cauzei copiilor cu autism.

"O domnisoara din public mi-a cerut numarul de telefon. Ce pot sa va spun este ca raspund numai la sms-uri si ca numarul meu de telefon este 8842!", a glumit Stefan Stan, inainte de inceperea concertului, in aplauzele spectatorilor. Artistul a fost emotionat pana la lacrimi de gestul Dariei, o fetita de 7 ani, cu autism, care i-a sarit in brate si i-a multumit.

"Era bucuroasa si recunoscatoare ca i-am cantat. A fost atat de frumos si de spontan gestul ei! Sunt minunati acesti copii, locul lor e la scoala, langa cei de-o seama cu ei. Integrarea lor este posibila, dar presupune activitati suplimentare de pregatire, cu terapeuti, activitati ce pot ajunge la peste 1000 de euro pe luna. O suma uriasa! Imi imaginez cat de dificil le este acelor parinti care au un copil cu autism si vor sa faca tot ce este omeneste posibil sa ii asigure terapia necesara. Haideti sa facem cu totii un gest mic, dar care conteaza enorm. Cu un sms la 8842 poti ajuta un copil cu autism sa mearga la scoala", a mai declarat Stefan Stan.

Cei prezenti la concert au putut achizitiona bratari create de Binca Ionita, stirista de la Kanal D, si tricouri imprimate cu desene realizate de copii cu autism, toti banii obtinuti urmand sa ajunga la Asociatia Invingem Autismul si investiti in terapia copiilor din centru. Alaturi de Stefan Stan pe scena de la Vitantis Shopping Center a cantat si Cristina Vasiu, care a starnit o adevarata galerie de fetite din public, dornice sa cante si sa arate la fel ca ea cand vor fi mari.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
ger ninsoare zapada iarna termometru shutterstock 743819602 jpg
alcool baut shutterstock jpeg
aeroport pasageri zboruri anulate jpg
Dacă asteroidul  ar fi exploatat,  am primi fiecare  92 miliarde $ jpeg
Mănăstirea Prislop  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (66) jpg
google 485611 1280 jpg
tristete generica jpg FOTO Pexels