Stelian Ogică, implicat într-un accident: a avut nevoie de operaţie!


    Stelian Ogică
Stelian Ogică

Stelian Ogică a povestit la Poveştiri Adevărate că a suferit un accident de circulaţie cu motocicleta şi că a avut nevoie de intervenţii chirurgicale după aceea.

Ogică susţine că a suferit cinci intervenţii chirurgicale pe toată faţa din cauza rănilor pe care le-a suferit după ce a căzut cu motocicleta.

"Am avut o interventie chirurgicală la faţă. Am avut cinci  interventii pe toata fata. Cred ca au iesit bine. Am invatat din lucru asta si am supravietuit. Psihologic, lucrurile astea te ajuta. A fost destul de grav. Organismul meu nu prea a suferit fracturi, dar acum am avut cinci. Au trecut doua saptamani de la acel incident si pana acum m-am refacut aproape complet. Se pare ca am un organism foarte puternic. Am sa incerc sa dispar din viata asta puublica, as prefera sa ma ocup o perioada de mine", a spus el la «Povestiri Adevarate».

«De mic sunt pasionat de motoare. Am căzut de câteva ori când aveam vreo 17 ani şi am renunţat. Acum opt ani mi-am luat şi categoria A şi am zis să îmi fac poftele. Din păcate ieri când am testat-o am căzut în prima sută de metri», spunea Ogică acum câţiva ani când a mai suferit un accident de acest gen.

cub lia bugnar theo rose png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
cub Kirstie Alley
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub emma corrin png
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
concediu ingrijirea copilului jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena si nicolae ceausescu jpg
Stamford Santa Fun Run strânge bani pentru cauze nobile jpg
romania spatiul schengen parlamentul european jpeg
Importăm petrol din alte țări jpg
FotoJet jpg
Top 20 cele mai bune gadgeturi pe care le poți oferi cadou, sursă foto: Pixabay