Steliana Sima, speriată de moarte!

Ultima actualizare:

Solista a fost invitată să facă parte din juriu, la o preselecţie. "Concurenţii" însă au adus-o la disperare. Fetele s-au prezenatat îmbrăcate în fuste scurte şi pe tocuri de 12 centimetri. Asta n-ar fi fost nimic, dar erau total lipsite de talent.

"Vă las pe voi să jurizaţi, eu deja înnebunesc", a răbufnit artista. A urmat o concurentă care era...băiat! Travestitul a început să facă scandal deoarece fusese respins. "Calităţile dumneavoastră lasă de dorit. Nu aveţi nici o legătură cu ce se întâmplă aici. Nu aveţi voce", a încercat ea să-l lămurească.

Dar fiindcă acesta devenise recalcitrant, Steliana a decis să plece: "Unde m-aţi adus? Asta e o preselecţie de piţipoance şi de bolnavi psihic!". Şi necazurile nu s-au oprit aici. Plecând furioasă cu maşina, cântăreaţa a "accidentat" un om! În final a aflat că totul a fost o farsă.

"Nu mi-am dat seama că e băiat! Am crezut că are vocea e în schimbare", a declarat artista în platoul emisiunii amintite. Iar "Florica" a dezvăluit că era de fapt Tudor, un tânăr actor. "Sper să fie ultima dată când joc rolul de travestit", a precizat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net