Steliştii au liber până la 2 noaptea în club

simeon stalpnicul png

Chiar dacă e adeptul unei discipline de fier, Victor Piţurcă nu vrea să impună în Ghencea un regim de cazarmă.

Drept urmare, fostul selecţioner i-a anunţat pe fotbalişti că au voie să se distreze în cluburi de noapte şi discoteci, până la ora 2.00, dar numai după meciuri, şi cu condiţia de a nu face exces de băuturi alcoolice.

„Piţi nu vrea să-i vadă prin ziare de scandal, cu băutură şi femei la mese. Pot merge cu prietenele, să bea o bere sau un vin, să danseze ori să se distreze cum vor ei", a dezvăluit o sursă din anturajul tehnicianului stelist.

Libertatea acordată de Piţurcă e chiar mai mare. În primele două zile ale săptămânii fotbaliştii pot ieşi nestingheriţi în oraş, să mănânce la restaurant sau la terase, însă numai până la ora 22.30, când trebuie să se întoarcă acasă.

În rest, steliştii trebuie să se concentreze doar la antrenamente şi la meciuri, motiv pentru care jucătorii sunt chemaţi dimineaţa pentru a lua micul dejun la stadion, după care mai stau o oră, beau o cafea şi se pregătesc de antrenament.

Când au două antrenamente, ei se odihnesc la stadion şi pleacă abia seara acasă.

„Meseria de fotbalist nu înseamnă două ore pe teren în fiecare zi", le spune Piţi jucătorilor, iar cel mai bun exemplu îl dă chiar el, care urmează acelaşi program.

În această săptămână, tehnicianul îşi va băga elevii în cantonament încă de mâine, cu două zile înaintea jocului de campionat, de sâmbătă, cu Universitatea Craiova.

Nerespectarea Regulamentului de Ordine Interioară conceput de Piţurcă atrage de la sine sancţiuni financiare destul de substanţiale, indiferent de numele fotbalistului şi de vechimea în lot

Pe lângă faptul că pune mare preţ pe punctualitate, Piţurcă nu acceptă nici ca jucătorii să vorbească la telefon în vestiar, să fumeze în cantonament sau să facă declaraţii fără acceptul conducerii clubului.

În cantonament, fotbaliştii n-au voie să-şi petreacă nopţile dialogând pe chat cu fetele sau navigând pe site-urile de socializare facebook şi hi5, ei trebuind să închidă laptopurile la 22.30. Se mai pot uita la televizor sau pot citi o carte, timp de încă o oră.,

Citeşte şi:

Craioveanu: "În doi-trei ani, Steaua va fi o forţă în Europa"

Piţurcă a schimbat jumătate de echipă

Piţi are Stea câştigătoare

«Piţi m-ar fi pus preşedinte»

Fostul mare jucător al Stelei, Ilie Dumitrescu, recunoaşte că a discutat cu Victor Piţurcă despre posibilitatea de a prelua funcţia de preşedinte al Stelei, dar numai în cazul în care Emeric Ienei nu ar fi acceptat postul.

"Eu am avut o singură discuţie cu Piţurcă pe tema asta, nu am ajuns la nici o concluzie însă, nici nu am ajuns la contract, a zis Piţi că şi-ar dori să lucreze cu mine, mi-a propus funcţia de preşedinte, dar doar dacă nu accepta domnul Ienei. Prima opţiune a fost domnul Ienei. Discuţia cu Piţi am avut-o când nici el nu era confirmat ca antrenor al roş-albaştrilor", a spus Ilie Dumitrescu.

"În ultimii ani le-am cerut tuturor antrenorilor să impună disciplină de fier, ei n-au ascultat şi lăsau jucătorii să facă ce vor ei. Pe Piţi însă jucătorii îl ascultă cu dragoste, pentru că ei ştiu că le vrea binele"Gigi Becali, patron Steaua

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 2211785457 jpg
infidelitate un barbat doua femei threesome shutterstock 332233235 jpg
closeup female hands counting euro banknotes world money inflation economy concept jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg