Stephen Hawking, cea mai luminat─â minte a umanit─â┼úii: ┬źDumnezeu NU a creat lumea┬╗

CLIIMA20100810 0020 1 jpeg
stephen hawking

Teoreticianul Stephen Hawking, considerat cel mai important fizician de la Albert Einstein încoace, a susţinut marţi seară o conferinţă la California Institute of Technology. Afluenţa a fost atât de mare încât se formase o coadă lungă de câteva sute de metri. iar organizatorii au trebuit să proiecteze dezbaterea într-un al doilea amfiteatru, umplut la maximum.

Hawking a vorbit ├«n fa┼úa a 1.000 de oameni despre originea Universului ┼či a men┼úionat c─â, ├«n opinia sa, lumea nu este rezultatul interven┼úiei lui Dumnezeu.

El a respins teoriile cercet─âtorilor care caut─â o explica┼úie pentru crearea cosmosului prin voin┼úa divin─â, ├«ntreb├óndu-se retoric: "Oare ce f─âcea Dumnezeu ├«nainte de Facere? Preg─âtea Iadul pentru oamenii care ├«┼či pun astfel de probleme?".

Stephen Hawking a reiterat ideea c─â Universul a ap─ârut o singur─â dat─â, ├«n momentul Big Bang-ului, c├ónd s-a n─âscut ┼či timpul.

├Än final, omul de ┼čtiin┼ú─â ┼či-a exprimat speran┼úa c─â oamenii vor continua s─â exploreze cosmosul: "Trebuie s─â mergem ├«n spa┼úiu pentru viitorul umanit─â┼úii. Nu cred c─â vom supravie┼úui ├«nc─â 1.000 de ani dac─â nu vor evada de pe aceast─â planet─â fragil─â".

anamaria prodan3 png
1 meghan kate jpg jpeg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
goia voltaj jpg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
IMG 0810 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg