Strat de zăpadă de trei centimetri grosime în Pasul Tihuţa, între Transilvania şi Moldova


    Drumarii au fost nevoiţi să intervină
Drumarii au fost nevoiţi să intervină

Stratul de zăpadă măsoară trei centimetri în Pasul Tihuţa, care face legătura între Transilvania şi Moldova, după ce, în noaptea de marţi spre miercuri, în zonă a nins, iar temperaturile au scăzut sub zero grade Celsius, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Specialiştii Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Bistriţa-Năsăud au anunţat, miercuri, printr-un comunicat de presă, că a nins şi la Valea Străjii, la baza Pasului Tihuţa, unde zăpada măsoară doi centimetri, dar şi în satul Miţa, unde stratul de zăpadă este de un centimetru.

În Pasul Tihuţa, stratul de zăpadă are o grosime de trei centimetri. Drumarii au intervenit cu antiderapant pe DN 17 pentru fluidizarea traficului rutier, dar nu s-au înregistrat blocaje.

În restul judeţului a plouat, cantitatea maximă de precipitaţii fiind înregistrată la Valea Mare, unde au căzut peste 12 litri/metru pătrat în 24 de ore. Bookmark

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
Mihai Bendeac FOTO Facebook
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg