Streit, înjurat ca la uşa cortului de fanii lui Schalke 04

Ultima actualizare:

de Elsion Vaso 

Mijlocaşul de origine română Albert Streit, care a fost trimis de tehnicianul Felix Magath la echipa a doua a clubului Schalke 04, din motive disciplinare, a fost destul de criticat de suporteri, la pauza meciului pe care echipa sa l-a pierdut în a treia divizie din Germania contra lui Mannheim, scor 0-1.

Jucătorul de origine română a fost înjurat de fanii lui Schalke la pauza meciului cu Mannheim, atunci când cele două formaţii se retrăgeau la vestiare.

Felix Magath a decis în această săptămână să-l trimită pe Streit la echipa a doua din cauza lipsei de profesionalism la antrenamente. Din acelaşi motiv, jucătorul a mai fost trimis la echipa secundă şi la începutul acestui an, împreună cu Peter Loevenkrands şi Carlos Grossmueller.

Românul, în vârstă de 29 de ani, a fost transferat în anul 2008 de Schalke de la Eintracht Frankfurt, însă nu a evoluat decât în 14 partide şi a fost împrumutat la începutul acestui an la Hamburg, dar nu a reuşit să se impună. El a declarat în repetate rânduri că nu vrea sa plece de la Schalke, deoarece a semnat cel mai bun contrac din întreaga sa carieră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net